Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Hvilestole

Den flotte Wave hvilestol i klassisk sort læder i smuk kontrast til skal i lyst træ. Med denne eksklusive lænestol får du en flot designstol der pryder enhver stue. Men Wave er mere end en smuk stol, den er også komfort og kvalitet i topklasse. Der er ikke gået på kompromis med materialerne i dens indre såvel som ydre.

Komforten sikres af en kerne af blød formstøbt koldskum, der holder faconen år efter år. Ydermere er der indstøbt i sædet gode Nozag fjedre i stål. Stabiliteten i sæde og ryg sikres af skelettet, der består af stærke stålrør.

Wave hvilestol har en række indstillingsmuligheder. deriblandt ligge-/hvilefunktion i ryglæn, justerbar nakkestøtte og 360 graders drejefunktion. Til at hvile de trætte ben kan også tilkøbes lækker blød fodskammel.

Leveringstid: 5-6 uger

Wave hvilestol er en utrolig smuk og elegant stol - i et design udover det sædvanlige. Vælger du Wave stolen som din næste hvilestol, får du et lille kunstværk der lyser op i din stue.

Wave hvilestol er her flot polstret i kvalitetslæder i farven Cognac, der giver den et frisk pust af varme. Stolens sæder hviler i en flot skål af formspændt finér i lys natur med lak. Den kunstfærdigt bugtede træskål udgør også solens armlæn, men lækker blød polstring på oversiden.

Wave hvilestol er udstyret med det populære plus gas-fjedersystem til let betjening af ryglænet til hvileposition. det betjenes ved hjælp af diskret krom håndtag i sen.

Leveringstid: 5-6 uger

En rigtig lækker og stilig lænestol fra danske Nordic C. Daytona lænestolen er polstret i høj kvalitet læder, og fås i mange forskellige farver. Foden er sort krom fod, men fås også i andre varianter hvis ønsket.

Daytona shell er monteret på en flot tyk egetræs skal, her wenge bejdset. En flot kombination af materialer, der giver et moderne udtryk. Træ skallen kan også vælges i ubehandlet eller oliebehandlet egetræ. Fodkrydset er på denne model i sort krom.

Daytona Shell lænestolen har en fantastisk siddekomfort, med et sæde og ryg der er bygget op med komfortabel koldskum. Stolen er en drejestol, hvor ryglænet kan lægges ned ved hjælp af smart gaspatron. Det giver en let og glidende bevægelse.

Leveringstid: 5-8 uger


Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk