Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Hvilestole

Manchester Lux drejestol er en smuk kombination af moderne design og komfort. Denne model af stolen er polstret i høj kvalitet læder, der giver den et ekstra eksklusivt udseende. Perfekt som tv-/ og hvilestol til seniorer med moderne stil.

Stolen har udover den praktiske drejefod integreret fodstøtte og ryglæn der kan tippes ned til liggeposition. Under stolen er monteret gasfjeder til let og glidende betjening af ryglænet. Fodstøtten klappes let ud ved hjælp af skub bagud med din kropsvægt.

Sorø Swing er den klassiske hvilestol på drejesokkel fra Nordic C. Stolen er utrolig komfortabel at sidde i med fuldfuldstret sæde, ryg og fast armlæn med polstret overside. Stolen er monteret på drejesokkel, der kan vælges i forskellige farver. Sorø swing kan polstres i et væld af farver og tekstiler, med matchende fodskammel.

Sorø Swing har en række indstillingsfunktioner for optimal siddekomfort. Der er låsbar drejefunktion, højdejustering af sædet og læne-/liggefunktion. Med den låsbare drejefunktion, kan du være sikker på, at stolen ikke bevæger sig når du skal sætte eller rejse dig.

Denne model af Sorø Swing er med sokkel i formspændt finer i natur lak. Du kan vælge mellem 5 forskellige klassiske farver til polstring.

Sorø Swing med læder polstring er en flot hvilestol med klassisk eksklusivt look. Denne miodel af den klassiske og populære Sorø swing hvilestol er polstret med sort kvalitetslæder, som giver stolen ekstra flot udseende. 

Den flotte Wave hvilestol i klassisk sort læder i smuk kontrast til skal i lyst træ. Med denne eksklusive lænestol får du en flot designstol der pryder enhver stue. Men Wave er mere end en smuk stol, den er også komfort og kvalitet i topklasse. Der er ikke gået på kompromis med materialerne i dens indre såvel som ydre.

Komforten sikres af en kerne af blød formstøbt koldskum, der holder faconen år efter år. Ydermere er der indstøbt i sædet gode Nozag fjedre i stål. Stabiliteten i sæde og ryg sikres af skelettet, der består af stærke stålrør.

Wave hvilestol har en række indstillingsmuligheder. deriblandt ligge-/hvilefunktion i ryglæn, justerbar nakkestøtte og 360 graders drejefunktion. Til at hvile de trætte ben kan også tilkøbes lækker blød fodskammel.

Wave hvilestol er en utrolig smuk og elegant stol - i et design udover det sædvanlige. Vælger du Wave stolen som din næste hvilestol, får du et lille kunstværk der lyser op i din stue.

Wave hvilestol er her flot polstret i kvalitetslæder i farven Cognac, der giver den et frisk pust af varme. Stolens sæder hviler i en flot skål af formspændt finér i lys natur med lak. Den kunstfærdigt bugtede træskål udgør også solens armlæn, men lækker blød polstring på oversiden.

Wave hvilestol er udstyret med det populære plus gas-fjedersystem til let betjening af ryglænet til hvileposition. det betjenes ved hjælp af diskret krom håndtag i sen.

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk