Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Hvilestole

Wave hvilestol er en utrolig smuk og elegant stol - i et design udover det sædvanlige. Vælger du Wave stolen som din næste hvilestol, får du et lille kunstværk der lyser op i din stue.

Wave hvilestol er her flot polstret i med Batick læder, der er en let overfladebehandlet læder, der gør den let at rengøre. Du kan vælge forskellige farver i denne læder. Stolen kan vælges med en skal af enten Lyst træ eller egetræ, og monteres på kromfod eller rund træsokkel - alt efter smag.

Wave hvilestol er udstyret med det populære plus gas-fjedersystem til let betjening af ryglænet til hvileposition. det betjenes ved hjælp af diskret krom håndtag i sen.

Leveringstid: 5-6 uger

En rigtig lækker og stilig lænestol fra danske Nordic C. Daytona lænestolen er polstret i høj kvalitet læder, og fås i mange forskellige farver. Foden er sort krom fod, men fås også i andre varianter hvis ønsket.

Daytona shell er monteret på en flot tyk egetræs skal, her wenge bejdset. En flot kombination af materialer, der giver et moderne udtryk. Træ skallen kan også vælges i ubehandlet eller oliebehandlet egetræ. Fodkrydset er på denne model i sort krom.

Daytona Shell lænestolen har en fantastisk siddekomfort, med et sæde og ryg der er bygget op med komfortabel koldskum. Stolen er en drejestol, hvor ryglænet kan lægges ned ved hjælp af smart gaspatron. Det giver en let og glidende bevægelse.

Leveringstid: 5-8 uger


Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk