Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Speciel stole

Stole sættet består af :

1. stk. Spisebordsstol 6014 m. armlæn
Polstring Valencia kunstlæder

1.stk. Hvilestol 6030H m.fast højt ryglæn
Polstring Valencia kunstlæder

Sorø otimstol størrelse medium med naturlak stel og Smooth kunstlæder polstring.

Alberte er en skøn og super komfortabel otiumstol i høj tysk kvalitet. Stolen er med fodstøtte og elektrisk sædeløft. der hjælper dig op af stolen.
Denne otiumstol fås i 3 forskellige størrelser og med 2 motorer. På den måde har du mulighed for at betjene ryglæn og fodstøtte individuelt. Du har nu fire knapper på din fjernbetjening med ikoner der fortæller hvilken funktion den aktiverer.

Alberte otiumstol med sædeløft er i et lækkert moderne design, uden at gå på kompromis med komforten. Den er fremstillet af høj kvalitet koldskum, der ikke mister formen og en rengøringsvenlig læder.

Leveringstid: 1-7 dage

Alberte er en skøn og super komfortabel otiumstol i høj tysk kvalitet. Den har derudover et moderne minimalistisk design, hvilket gør den særdeles populær. Den er med sit udseende let at passe ind i enhver stue.

Denne stol er monteret med 2 motorer, så ryglæn og fodstøtte kan indstilles individuelt. Stolen er bygget op med et solidt løftestel i stål beklædt med formstøbt koldskum.

Denne model er polstret med granitgrå Bodyflux slidstærk polyester.  Denne stol fås i 3 forskellige størrelser.

Alma otiumstol med sædeløft er en høj kvalitetsstol fra tyske Himolla. Denne model kommer med 1 motor installeret, så stolens funktioner betjenes let i en glidende bevægelse. Den er bygget op med et solidt stål- løftestel. Stolens indre er med formstøbt koldskum og endelig er den betrukket med lækker slidstærk og rengøringsvenlig læder.

Chicago er en super lækker otiumstol på drejefod med indbygget sædeløft og fodstøtte. Denne model er polstret i slidstærk Bodyflux tekstil i flot mørkegrå farve. Denne stol i størrelse small er særlig velgenet til lave mænd eller kvinder, der måler fra 155- 165 cm. Stolen er udstyret med to motorer der sikrer, at du kan indstille ryglæn og fodstøtte uafhængigt af hinanden. Chicago er monteret på smart stjernefod i krom.


Den har følgende mål.

Sædehøjde: 42 cm

Sædedybde: 54 cm 

sædebredde 48 cm.

Lækker otiumstol med sædeløft fra Hjort Knudsen. Denne stol er med to motorer for optimal indstilling af stolen. Her kan ryglæn og fodstøtte indstilles individuelt. Stolen er i størrelse Large og har en maxbelastning på 160 kg. Den er polstret i lækker slidstærk soleda semi anilin læder. 

Sorø otiumstol med polstring i blå tekstil med navnet Fancy - og mørkt egebejdset stel. Med fodskammel med magasin.

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk