Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Den populære  Sorø stol er en del af et sortiment af klassiske elegante otiumstole fra Tradition serien. Stolene har et enkelt design, der gør at de let kan passes ind sammen med husets andre møbler. Vores Sorø stol er især kendt som den gode ældre - og otiumstol. Da det er en meget solid stol, der står fast på sine fire ben, og har fast armlæn - der hjælper til at støtte sig på. 


Sorø stol - en design klassiker

Stolen fås med flere forskellige smukke træstel som bøg, kirsebær og eg. Samt kan polstres i et væld af tekstiler eller læder i forskellige farver - så det er let at designe en stol der efter den enkeltes smag. En Sorø stol kan også tilpasses din højde og drøjde. Den producers nemlig i tre forskellige størrelser, og er der behov, er der også mulighed for yderligere tilpasning af stoleben. Komforten er i top. Med en sæde af 55 kg formstøbt koldskum og en ryg bestående af 53 kg koldskum - sidder man godt og blødt i en Sorø stol. Men formen holder også hyppig brug i mange år. Sorø stolen er også den perfekte hvilestol, da det ergonomiske ryglæn let kan ligges ned til fuld hvileposition.

En stol - et væld af komfort muligheder

Når du anskaffer dig en Sorø stol, er der mulighed for at tilkøbe forskellige produkter. Til yderligere at forhøje komforten. Det kan være en dejlig fodskammel til at hvile benene på, ekstra hovedstøtte eller oppustelig lændestøtte. Som er med til at gøre din Sorø stol ekstra god at sidde i. Sorø stolen fås både med standard glidefunktion i ryglænet. Her bevæger både ryglæn og sæde sig, når ryggen skubbes tilbage. Har du brug for en stol, hvor du ikke selv skal bruge kræfter på at ligge ryglænet ned. Skal du vælge en Sorø Stol med Plus system. Her er det en gasfjeder under stolen der let og uhindret får ryglænet ned i hvileposition.

Sædeløft - den lille hjælp i hverdagen

Er der brug for ekstra støtte til at sætte og rejse sig fra stolen, kan den den gode Sorø Stol, også fås med elektrisk sædeløft. På denne stol er funktionen diskret skjult under sædet, og skubber ved aktivering kun sædet let fremover og op. En løsning der ikke kræver mere plads end en almindelig stol, og derfor er meget populær i hjemmet og på plejehjem.

Sorø otiumstol i Blå Boos stof og lys natur stelSorø Light stolen - otiumstol i let moderne designSorø stol -Flot klassisk Look med mørk egSorø Stol med sædeløft - den populære hjælp i hjemmet

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk