Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Frida otiumstol m. sædeløft - læder el. stof

14.995,00 kr.
10.995,00 kr. Spar 4.000,00 kr.
Inkl. moms

Få tilbage på lager til Kampagnepris

Frida otiumstol med sædeløft er en komfortabel og lækker stol i høj tysk kvalitet. Den er polstret med fyldig formstøbt koldskum i sæde og ryg, der ikke mister pusten - men holder formen i mange år. Stolen er med 2 motorer indbygget, der giver mulighed for at justere sæde og fodstøtte uafhængigt af hinanden.

Frida er med indbygget sædeløft, der giver dig mulighed for lettere komme op af stolen - og sætte dig i den. På den måde er denne stol også et suverænt hjælpemiddel. Stolen fås enten med en slidstærk og flot læder, der let rengøres med en fugtig klud. Kan du bedre lide en stofpolstring, kan den også bestilles i den specielle Bodyflux tekstil i granit. Denne polstring har den særlige effekt, at den holder på varmen selv på kolde dage.

Leveringstid: 1-7 dage

Polstring:
Antal:

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

374 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 10.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 374 kr. Samlede kreditomkostninger 2.454 kr. Samlet tilbagebetaling 13.449 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 14,46%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
: HM-FR-102

Mål:

  • Bredde 80 cm
  • Højde: 107 cm
  • Dybde: 88 cm
  • Sædehøjde: 43 cm
  • Sædedybde: 53 cm

HM-FR-102

Specifikke referencer

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk