Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Wave læder hvilestol

10.495,00 kr.
Inkl. moms

Den flotte Wave hvilestol i klassisk sort læder i smuk kontrast til skal i lyst træ. Med denne eksklusive lænestol får du en flot designstol der pryder enhver stue. Men Wave er mere end en smuk stol, den er også komfort og kvalitet i topklasse. Der er ikke gået på kompromis med materialerne i dens indre såvel som ydre.

Komforten sikres af en kerne af blød formstøbt koldskum, der holder faconen år efter år. Ydermere er der indstøbt i sædet gode Nozag fjedre i stål. Stabiliteten i sæde og ryg sikres af skelettet, der består af stærke stålrør.

Wave hvilestol har en række indstillingsmuligheder. deriblandt ligge-/hvilefunktion i ryglæn, justerbar nakkestøtte og 360 graders drejefunktion. Til at hvile de trætte ben kan også tilkøbes lækker blød fodskammel.

Leveringstid: 5-6 uger

Fodskammel:
Stolefod:
Antal:

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

361 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 10.495 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 361 kr. Samlede kreditomkostninger 2.484 kr. Samlet tilbagebetaling 12.979 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 15,34%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
: WLS-100
Hvilestole

Mål:
Bredde: 85 cm
Dybde: 82 cm
Sædedybde: 52 m
Sædehøjde: 43 cm
Højde: 99-107cm

WLS-100

Produkt information

Materiale stel
Formspændt finer Natur lak
Størrelse
Medium
Polstring
Sort læder
Koldskum
Formstøbt koldskum 53 kg ryg 59 kg sæde
Betjening
Plus system med gasfjeder

Specifikke referencer

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk