Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Wave hvilestol - Batick læder

11.895,00 kr.
Inkl. moms

Wave hvilestol er en utrolig smuk og elegant stol - i et design udover det sædvanlige. Vælger du Wave stolen som din næste hvilestol, får du et lille kunstværk der lyser op i din stue.

Wave hvilestol er her flot polstret i med Batick læder, der er en let overfladebehandlet læder, der gør den let at rengøre. Du kan vælge forskellige farver i denne læder. Stolen kan vælges med en skal af enten Lyst træ eller egetræ, og monteres på kromfod eller rund træsokkel - alt efter smag.

Wave hvilestol er udstyret med det populære plus gas-fjedersystem til let betjening af ryglænet til hvileposition. det betjenes ved hjælp af diskret krom håndtag i sen.

Leveringstid: 5-6 uger

Valg af polstring

Husk - du kan ikke ligge varen i kurv før du har udfyldt hvilket type polstring du ønsker og klikket 'Gem tilpasning' f.eks. Boss - 68300 Brown
  • Maks. 250 tegn
Størrelse:
Stelfarver:
Fodskammel:
Stolefod:
Antal:

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

400 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 11.895 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 400 kr. Samlede kreditomkostninger 2.481 kr. Samlet tilbagebetaling 14.376 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 13,51%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
: WLC-101
Hvilestole

Wave hvilestol er solidt konstrueret med ryg/- og sæderamme i stærke stålrør, der sikrer stabiliteten. For optimal komfort stolen bygget op med formstøbt koldskum, der holder faconen. I sædet er der desuden indstøbt stærke Nozag fjedre i koldskummen. Ryglænet ligges ned med det praktiske men diskrete krom håndtag på siden af stolen. Det særlige Plus system med gasregulering, sikrer en let glidende bevægelse i læne-/ og liggefunktionen.

Udover vinkling af ryglænet, har Wave stolen også et nakke støtte der både kan højdejusteres og vinkles frem eller tilbage. Stolen er monteret på flot sokkel i forskellige varianter, men alle med 360 graders drejefunktion.

Mål:
Bredde: 85 cm
Dybde: 82 cm
Sædedybde: 52 m
Sædehøjde: 43 cm
Højde: 99-107cm

WLC-101

Produkt information

Materiale stel
Formspændt træskal i natur lak eller eg
Størrelse
Medium i 2 højder
Polstring
Batick læder
Koldskum
Formstøbt koldskum 53 kg ryg 59 kg sæde
Betjening
Plus system med gasfjeder
Montage
Skal monteret på fodkryds

Specifikke referencer

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk