Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Wave hvilestol Cognac - læder

11.895,00 kr.
Inkl. moms

Wave hvilestol er en utrolig smuk og elegant stol - i et design udover det sædvanlige. Vælger du Wave stolen som din næste hvilestol, får du et lille kunstværk der lyser op i din stue.

Wave hvilestol er her flot polstret i kvalitetslæder i farven Cognac, der giver den et frisk pust af varme. Stolens sæder hviler i en flot skål af formspændt finér i lys natur med lak. Den kunstfærdigt bugtede træskål udgør også solens armlæn, men lækker blød polstring på oversiden.

Wave hvilestol er udstyret med det populære plus gas-fjedersystem til let betjening af ryglænet til hvileposition. det betjenes ved hjælp af diskret krom håndtag i sen.

Leveringstid: 5-6 uger

Fodskammel:
Stolefod:
Antal:

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

400 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 11.895 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 400 kr. Samlede kreditomkostninger 2.484 kr. Samlet tilbagebetaling 14.379 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 13,53%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
: WLC-101
Hvilestole

Wave hvilestol er solidt konstrueret med ryg/- og sæderamme i stærke stålrør, der sikrer stabiliteten. For optimal komfort stolen bygget op med formstøbt koldskum, der holder faconen. I sædet er der desuden indstøbt stærke Nozag fjedre i koldskummen. Ryglænet ligges ned med det praktiske men diskrete krom håndtag på siden af stolen. Det særlige Plus system med gasregulering, sikrer en let glidende bevægelse i læne-/ og liggefunktionen.

Udover vinkling af ryglænet, har Wave stolen også et nakke støtte der både kan højdejusteres og vinkles frem eller tilbage. Stolen er monteret på flot sokkel i forskellige varianter, men alle med 360 graders drejefunktion.

Mål:
Bredde: 85 cm
Dybde: 82 cm
Sædedybde: 52 m
Sædehøjde: 43 cm
Højde: 99-107cm

WLC-101

Produkt information

Materiale stel
Formspændt finer Natur lak
Størrelse
Medium
Polstring
Læder
Koldskum
Formstøbt koldskum 53 kg ryg 59 kg sæde
Betjening
Plus system med gasfjeder
Montage
Skal monteret på fodkryds

Specifikke referencer

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk