Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Nyheder

Manchester Lux drejestol er en smuk kombination af moderne design og komfort. Denne model af stolen er polstret i høj kvalitet læder, der giver den et ekstra eksklusivt udseende. Perfekt som tv-/ og hvilestol til seniorer med moderne stil.

Stolen har udover den praktiske drejefod integreret fodstøtte og ryglæn der kan tippes ned til liggeposition. Under stolen er monteret gasfjeder til let og glidende betjening af ryglænet. Fodstøtten klappes let ud ved hjælp af skub bagud med din kropsvægt.

Sorø Light Læder er den lette version af den klassiske Nordic c stol. Det er til dem der gerne vil have den gode siddekomfort og støtte, som denne populære otiumstol er kendt for - men i et lettere design. Med de åbne sider får stolen pludselig et mere moderne og ungt udseende. Men bevarer i øvrigt alle sine fortrin.

Denne model af Sorø Light otiumstol er fuldpolstret i eksklusiv læder. Derfor kan du selv vælge mellem 6 forskellige flotte farver, og sætte stel efter ejet valg til. Du kan altså designe din egen Sorø Light otiumstol.

 Leveringstid: ca. 5 uger

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk