Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Nyheder

Magnum XXL otiumstol er fremstillet til meget overvægtige personer. Derfor er slummet i stolens sæde lavet specielt med henblik på en høj vægtfordeling. Denne stol er er testet og godkendt af Askov Højskoles slankehold og kan bære op til 300 kg.

Formspændt serie i et tidsløst design med hovedvægt på stor styrke, funktionalitet, brugervenlighed og høj siddekomfort. Udviklet til det hårde brug på kontrakmarkedet inden for hospitaler, plejehjem og hospice. Stellet er tappet, dyvlet og limet sammen, så man undgår at skulle efterspænde stolen og samtidig holder rene linjer for optimal rengøring. Stolen er lavet med minimum syninger og polstringer er lukket så der ikke suges fugt og bakterier.

Magnum XXL otiumstolen er med et stel af lakeret bøgetræ, og kan polstres både med stof eller kunstlæder. Ved bestilling finder vi sammen den farve og tekstiltype, der passer dit behov.

Leveringstid: ca. 5-6 uger

Lændevarme til Valdemar otiumstol. Kan kun bestilles sammen med stol.

Knud bremsestol med højt ryglæn er en ergonomisk arbejdsstol i høj kvalitet. Den er udstyret med et lækkert komfortabelt formstøbt sæde, der giver støtte og har afrundet forkant. Den specielle runde kant sikrer at der ikke lukkes for blodomløbet til fødder og ben.

Sædet kan desuden skråtstilles. Knud bremsestol har et lækkert ryglæn, der giver god støtte og nemt kan indstilles ud og ind, samt op og ned. Positionsarmlæn, der er nem at indstille i højde. Knud Bremsestol fylder ikke så meget og syner ikke af en “handicap”  stol.

Denne stol er automatisk bremset, når du sætter dig på den.  Når du trækker i det lille håndtag under sædet, så låses hjulene op, og du kan køre med stolen. Når håndtaget slippes, er hjulene atter låst. Dermed undgås mange ulykker i hjemmet. Eks. hvis man bukker sig ned og skal tage noget i opvaskemaskinen, så ER stolen bremset og glider ikke bagud.

Leveringstid 1-7 dage

Birgit bremsestol med armlæn er en ergonomisk og praktisk arbejdsstol, der egner sig til seniorer i ejet hjem. Sædet er udformet med praktisk benudskæring, så du får en god bredstillet arbejdsstilling med dine ben, og du nemt kan bevæge dig fra a til b. Birgit bremsestol har også en lavt ryglæn, der giver optimal støtte til lænd og ryg. Ryglænet kan både indstilles i højden, og ind og ud i ryggen. Med de solide armlæn på stolen, er der en god støtte, når du skal rejse og sætte dig. Armlæn kan også indstilles i højden.

En bremsestol som denne er suveræn i f.eks køkkenet som en fast støtte i dit arbejde. Bremsefunktionen gør at stolen altid stor fast, og kun ruller når du vælger det ved hjælp af håndtaget under stolen. Dette er med til at minimere fald ulykker.


Leveringstid; 1-7 dage

Anne stolen er en praktisk arbejdsstol med central bremse. Den er særlig velegnet til f.eks støtte i f.eks køkkenet, hvor den ikke fylder meget og derfor let kan komme ind til køkkenbordet. Anna bremsestol har benudskæring i sædet, som er fyldt med lækkert formstøbt koldskum. Det lave ryglæn på stolen giver ekstra støtte til lænd og ryg. Ergonomien altså helt i top.

Anna bremsestol kan indstilles i højden, , sædet kan indstilles med tip og ryglænet kan indstilles ind og ud og op-ned. På den måde kan du indstille stolen, så den passer perfekt til dig. Anna bremsestol er som udgangspunkt bremset når du sætter dig. Ønsker du at aktivere hjulene, trækker du i det røde håndtag under stolen. Når håndtaget slippes, er stolen atter bremset. på den måde undgås mange ulykker i en arbejdssituation - f.eks ved tømning af opvaskemaskine. En Anna bremsestol vil ikke glide væk under dig, når du bukker dig ned.

Leveringstid: 1-7 dage

William drejestol med sædeløft er den moderne otiumstol.

Her får du både en smart stol på praktisk drejefod, en komfortabel hvilestol og et fantastisk hjælpemiddel. William stolen er monteret med to motorer, så du kan indstille ryglænets hældning uafhængigt af fodstøttens vinkel. På betjeningen har du også en smart 'nulstillings knap' der ved et enkelt tryk, bringer stolen tilbage i startposition.

Når Williams løftefunktion ikke er i brug, kan den almindelige drejefunktion bruges. Men så snart opstigningen starter vil denne af sikkerhedsmæssige årsager låses. William drejestol med sædeløft er en dejlig komfortabel stol, der er suveræn som hvile og tv-stol. Denne model er polstret med slidstærk polyester stof i flot antracit grå, som passer ind i de fleste hjem.

 Stolen er polstret med fast koldskum, der holder formen, og så er den monteret på smart børstet stål sokkel.

William drejestol med sædeløft er en flot og moderne otiumstol og hjælpemiddel i ét. Gemt bag det flotte ydre gemmer der sig hele to motorer, der hver især betjener sædeløft, samt ryglæn og fodstøtte. Det hele sker let og gnidningsløst, ved hjælp af den brugervenlige touch fjernbetjening i sidelommen. Når Williams løftefunktion ikke er i brug, kan den almindelige drejefunktion bruges. Men så snart opstigningen starter vil denne af sikkerhedsmæssige årsager låses. 

William drejestol med sædeløft er en dejlig komfortabel stol, der er suveræn som hvile og tv-stol. Den er polstret med ægte semi anilin læder, der tåler en fugtigt klud ved spild. Stolen er polstret med fast koldskum, der holder formen, og så er den monteret på smart børstet stål sokkel.

Leveringstid: 7-14 dage

Sorø otiumstol med sædeløft fuldpolstret i ægte batik læder, der er flot slidstærk og praktisk.

Når du vælger en Sorø stol med Batik læder får du en høj kvalitet polstring, der holder i mange år. Du kan vælge mange forskellige farver, og på den måde designe den stol der passer bedst ind i din stue.

Torino er en dejlig enkel og stilren otiumstol og lænestol. med indbygget hjælpemiddel i for af sædeløft. Den kan passe en i enhver stue med sine rene minimalistiske linier og kurver. I forhold til mange andre af denne type otiumstole med sædeløft, fylder Torino ikke meget i landskabet. med en total bredde på blot 71 cm i størrelse medium, kan den være i selv små lejligheder.

Stella er en meget solid otiumstol i XXl størrelse, der kan løfte 160 eller 200 kg. Denne løftestol er i særdeles høj kvalitet, med forstærket stålstel og ekstra bred sædebredde på 59 cm. 


Stella xl otiumstol er polstret i lækker slidstærk sort læder, der let kan tørres over med en våd klud ved spild. Den har 3 motorer indbygget til betjening af ryglæn, sædeløft samt individuel indstilling af fodstøtte. Men derudover får du her en XXl stol i suveræn tysk kvalitet, med en komfort der ikke måler sig med mange andre stole. Stolens enorme siddekomfort skyldes også dens indre, der er bygget op med formstøbt elastisk i top kvalitet.

Udover de elektriske funktioner i stolen, kan også nakkestøtten vinkles manuelt, så det passer dit behov. 

Stella XXL otiumstol er ikke bare et fantastisk hjælpemiddel, men også en fantastisk hvilestol til de lidt tungere brugere.

Leveringstid: 7-14 dage i Sort læder

Brando otiumstol i grå stofpolstring fra IMG Comfort

Brando otiumstol med sædeløft fra norske IMG Comfort, er en superlækker og komfortabel stol. Denne stol er ekstra blød i polstringen, både i sæde og ryg. Den er beklædt med en flot grå slidstærk polyester tekstil, der let kan pletrenses ved spild.

Brando otiumstol med sædeløft er bygget op omkring en solid stålramme med springfjedre. Stellet er indkapslet af et lag af blødt høj elastisk polyurethanskum med fibre, der sikrer en luksuriøs fornemmelse og ekstra blødhed.

Denne otiumstol er monteret med to motorer, der muliggør individuel betjening af ryglæn og fodstøtte. På den måde kan du justere din nye stol til den helt rigtige siddestilling for dig.  Med det integrerede sædeløft, der løfter og tipper hele stolen - har du også et praktisk hjælpemiddel i din hverdag.

Sorø otimstol størrelse medium med naturlak stel og Smooth kunstlæder polstring.

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk