Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Ayo M - Spisebordsstol m. mellemhøjt ryglæn

3.579,00 kr.
Inkl. moms

Ayo M spisebordsstolen har med sit flotte moderne udtryk og gode siddekomfort mange forskellige anvendelses muligheder. Den kan både bruges som spisebordsstol, møde-/eller konferencestol eller som det første du møder i venteværelset.

Ayo M er solidt og grundigt snedkerarbejde efter stolte danske traditioner. Friis & Molltke har formået at skabe smukt design i symbiose med optimal funktionalitet. En stol med kvalitet og design i topklasse.

Stolen er med et massivt træstel, med praktiske armlæn der giver god støtte når man skal op af stolen. De solide armlæn er tappet, dyvlet og limet sammen, det giver en stol der holder en menneskealder.

Obs. Dette er en vare der bliver produceret på bestilling. Normal leveringstid er derfor ca. 6 uger.

Stelfarver:
Polstring:
Antal:

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

179 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 3.579 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 179 kr. Samlede kreditomkostninger 696 kr. Samlet tilbagebetaling 4.275 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 19,18%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere

Ayo Spisebordsstol med lavt ryglæn er et rigtigt godt stykke snedkerhåndværk. Stolens stel er lavet i massivt træ, der som standard er lakeret med syrehærdende lak. Det vil sige at den også er godkendt i institutioner og plejehjem, hvor grundig rengøring og afspritning er i nødvendigt. Til privat brug kan stolen leveres i andre overfladebehandlinger som oliehandling, sæbebehandling eller i ren natur. Selve sædet på stolen er produceret i stærk krydsfinér, der er polstret med et minimum af syninger. Igen for at undgå snavs og bakterier i at slippe ind.

Mål: Højde: 78 cm - Dybde: 55 cm - Bredde: 58 cm - Sædehøjde: 46 cm - Sædebredde: 50 cm - Sædedybde: 45 cm - Ryghøjde: 33 cm
Vægt: 8 kg

Træsorter/farver: Ayo kan vælges her på siden i enten bøg eller oliebehandlet eg. Ønsker du andre farver fås stolen også i bejdsningerne: Kirsebær, lys mahogni, mørk mahogni, sort eller lys bleget. På forespørgsel.

SC- AY-M

Produkt information

Materiale stel
Massivt lakeret bøg eller Oliebehandlet eg
Polstring
Medley polyester el. Basic uldblanding (andre på bestilling)

Specifikke referencer

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk