Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Otium 1214 spisebordsstol m. ryggreb

3.395,00 kr.
Inkl. moms

Otium 1214 spisebordsstolen er en klassiker fra danske Schou Andersen. Den er særlig populær til ældre for dens høje kvalitet, komfort og styrke. Den er udformet på en måde, der er optimal for ældre brugere der har behov for støtte. Derfor står den også på mange plejehjem og andre institutioner landet over i dag.

Stellet er af solidt formspændt finér med armlæn der har et godt greb fortil, der er nemt at få fat i. Ryggen er ligeledes særdeles solid, og ryggrebet er både anvendeligt for pårørende eller plejepersonale, til at skubbe brugeren på plads. Men gør også at de ældre kan støtte sig til det uden på sigt at beskadige polstringen.

Ekspres levering: Medley Antracit grå 

Leveringstid bestillinger: ca. 4-6 uger

Polstring:
Antal:

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

315 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 3.395 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 315 kr. Samlede kreditomkostninger 375 kr. Samlet tilbagebetaling 3.770 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 21,68%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
: SC-1214-RA
Otium spisebordsstole

Otium 1214 spisebordsstol er en del af 200 serien fra Schou Andersen,  som består af gode spisebordsstole. Men de har en størrelse , udformning og siddekomfort der også gør dem velegnede til hvilestole.

Stellet er lavet af solidt formspændt bøge finér, der er lakeret med syrehærdende lak. Der er tænkt over design og ergonomi, der passer til målgruppen af ældre brugere. Ryglænet er forsynet med en ergonomisk udformet rygbøjle, der også virker som håndgreb til hvile eller godt afsæt. Denne rygbøjle er også meget praktisk for hjælpere i hjemmet eller plejepersonale, når brugeren skubbes ind til bordet.

Armlænene på Otium 1214 spisebordsstol er med blødt afrundede kanter, som ligger ud over forbenet. På den måde tjener de som et greb i front og derved giver brugeren en optimal støtte ved oprejsning.  

Otium 1214 spisebordsstol har et fast sæde og ryg i polstret formspændt krydsfinér, der bøjer let fortil for at sikre blodomløb ned i benene. Sædet er fastgjort med meget enkle beslag, så de let kan på-og afmonteres.

Mål:

  • Totalhøjde: 84 cm
  • Totaldybde: 56 cm
  • Totalbredde: 58 cm
  • Sædehøjde: 46 cm
  • Sædedybde: 43 cm
  • Sædebredde: 48 cm
  • Vægt: 9 kg.
SC-1214-RA

Produkt information

Materiale stel
Lakeret bøg eller eg
Polstring
Medley polyester el. valencia kunstlæder

Specifikke referencer

Download

Medley farvekort

Download (1.57M)

Valencia Farvekort

Download (939.56k)

Relaterede produkterHåndplukket nye vare fra den bedste designer

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk