Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Otium 7014 spisebordsstol m. rygbøjle

3.299,00 kr.
Inkl. moms

Otium 7014 spisebordsstol er en flot massiv stol i enkelt tidsløst design.

Denne stol er utroligt flot håndværk og meget skøn at se på. De flotte fingertappede samlinger i træet, gør at stellet nærmest ser støbt ud. Otium 7014 spisebordsstol har en rigtig behagelig siddekomfort, og er trods det lette look ekstremt solid.

Hvad enten stolene skal bruges til stuen derhjemme eller stuen på en institution, så er de designet og konstrueret, så de kan opfylde alle tænkelige behov.

Det praktiske ryggreb giver også ekstra støtte, og letter flytning af dem.Da stolen er lavet efter de bedste møbelsnedker traditioner, er stellet er tappet, dyvlet og limet sammen.

Polstring:
Antal:

: SC-7014
Otium spisebordsstole

Otium 7014 spisebordsstol er konstrueret med en holdbarhed der passer til plejehjem, institutioner og andre offentlige steder. I det private er stolen en bæredygtig investering der holder en livstid. Denne utrolig flotte spisebordsstol er produceret med en minimum af syninger, der dels giver den det rene udseende - men også forhindrer indtrængen af snavs og bakterier i polstringen. Stellet er lavet til at kunne holde til mange års brug. Men dette gør også at man kan støtte sig til stolen, rejse og sætte sig i den - uden fare for at den skulle tippe.

Otium 7014 er dansk produceret af Schou Andersen møbelfabrik, og designet af Tom Stepp & Jakob Berg

Mål:

  • Totalhøjde: 82 cm
  • Totaldybde: 55 cm
  • Totalbredde: 60 cm
  • Sædehøjde: 46 cm
  • Sædebredde 49 cm
  • Sædedybde 42 cm
  • Vægt 7 kg
SC-7014

Produkt information

Materiale stel
Lakeret bøg - syrehærdet lak
Polstring
Medley polyester el. Basic uld
Koldskum
Forryg 25mm 32 kg/m 3 ,
Koldskum
Sæde 25 mm 50 kg/m 3
Koldskum
Bagryg 5 mm 26 kg/m 3
Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk