Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Prince otiumstol med sædeløft - sort læder

9.995,00 kr.
Inkl. moms

Prince otiumstol med sædeløft er en populær klassiker fra norske IMG Comfort. Dette firma er søsterselskab til det kendte Stressless, og kvaliteten ligeså god. Med en Prince otiumstol får du en suveræne hvilestol med komfort helt i top. Men også et praktisk og pålideligt hjælpemiddel, med det integrerede sædeløft.
Prince otiumstol med sædeløft bliver betjent med en brugervenlig håndbetjening, der styrer de to motorer der er indbygget i stolen. På den måde, kan du at betjene ryglæn og fodstøtte sædeløftet. Denne model er polstret i slidstærk og rengøringsvenlig sort læder, der giver den en ekstra lang levetid. Stolens indre består af et solidt stålskelet beklædt med formstøbt koldskum og fjedre i sædet.

Med denne Prince otiumstol med sædeløft, har du den perfekte hvile og tv-stol. Når du sidder kan både nakke- og fodstøtte justeres efter behov. Men du kan også tage en lur i stolen, når den er helt foldet ud.

Leveringstid: 7-14 dage

Antal:

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

327 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 9.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 327 kr. Samlede kreditomkostninger 1.764 kr. Samlet tilbagebetaling 11.759 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 11,43%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
: PMF-IMG-100

Mål:

  • Højde: 103-142 cm
  • Bredde: 76 cm
  • Dybde: 92 cm
  • Sædedybde: 55 cm
  • Sædebredde: 49 cm
  • Sædehøjde: 47 cm
  • Mål i fuld ligge stilling: 173 cm

PMF-IMG-100

Produkt information

Materiale stel
Stål stel
Størrelse
Størrelse medium
Polstring
Sort læder på alle flader
Betjening
Elektrisk m. 2 motorer
Max vægtbelastning
120 kg
Montage
Ryglæn skal klikkes på

Specifikke referencer

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk