Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

William drejestol m. sædeløft - Sort læder

10.595,00 kr.
Inkl. moms

William drejestol med sædeløft er en flot og moderne otiumstol og hjælpemiddel i ét. Gemt bag det flotte ydre gemmer der sig hele to motorer, der hver især betjener sædeløft, samt ryglæn og fodstøtte. Det hele sker let og gnidningsløst, ved hjælp af den brugervenlige touch fjernbetjening i sidelommen. Når Williams løftefunktion ikke er i brug, kan den almindelige drejefunktion bruges. Men så snart opstigningen starter vil denne af sikkerhedsmæssige årsager låses. 

William drejestol med sædeløft er en dejlig komfortabel stol, der er suveræn som hvile og tv-stol. Denne model af stolen er den prisbillige variant, hvor der er polstret med standard læder på fronterne og pvc på sider og bag. Stolen er polstret med fast koldskum, der holder formen, og så er den monteret på smart børstet stål sokkel.

På Seniorkomfort lager til hurtig levering

Leveringstid: 5-10 arbejdsdage

Antal:

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

363 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 10.595 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 363 kr. Samlede kreditomk. 2.442 kr. Samlet tilbagebetaling 13.037 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 14,93%. Der er fortrydelsesret. Læs mere
: LX-will-100

Mål:

  • Højde: 113 cm
  • Bredde: 77 cm
  • Dybde: 90 cm
  • Sæde dybde: 52 cm
  • Sæde bredde: 50 cm
  • Siddehøjde: 47 cm
  • Dybde fuld hvileposition 166 cm
LX-will-100

Produkt information

Farve
Sort standard læder på front/kunstlæder bagside
Størrelse
Medium
Betjening
Elektrisk med 2 motorer

Specifikke referencer

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk