Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

William drejestol m. sædeløft - Semi anilin læder

9.445,00 kr.
Inkl. moms

William drejestol med sædeløft er en flot og moderne otiumstol og hjælpemiddel i ét. Gemt bag det flotte ydre gemmer der sig hele to motorer, der hver især betjener sædeløft, samt ryglæn og fodstøtte. Det hele sker let og gnidningsløst, ved hjælp af den brugervenlige touch fjernbetjening i sidelommen. Når Williams løftefunktion ikke er i brug, kan den almindelige drejefunktion bruges. Men så snart opstigningen starter vil denne af sikkerhedsmæssige årsager låses. 

William drejestol med sædeløft er en dejlig komfortabel stol, der er suveræn som hvile og tv-stol. Den er polstret med ægte semi anilin læder, der tåler en fugtigt klud ved spild. Stolen er polstret med fast koldskum, der holder formen, og så er den monteret på smart børstet stål sokkel.

Leveringstid: 7-14 dage

Farve læder:
Antal:

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

312 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 9.445 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 312 kr. Samlede kreditomkostninger 1.764 kr. Samlet tilbagebetaling 11.209 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 12,10%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
: LXCOG-will-100

Mål:

  • Højde: 113 cm
  • Bredde: 77 cm
  • Dybde:  90 cm
  • Sæde dybde: 52 cm
  • Sæde bredde: 50 cm
  • Siddehøjde: 47 cm
  • Dybde fuld hvileposition 166 cm
LXCOG-will-100

Produkt information

Farve
Cognac semi anilin læder på alle flader
Størrelse
Medium
Betjening
Elektrisk med 2 motorer
Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk