Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Harmony drejestol med sædeløft - Læder

9.995,00 kr.
Inkl. moms

Harmony er en lækker og komfortabel otiumstol med drejefod og integreret sædeløft. Den er designet i enkle og smarte linier, der passer ind i det moderne seniorhjem. Er du vant til at have en lænestol der kan dreje? Så får du også det med i denne fantastiske stol og hjælpemiddel.

Harmony otiumstol med drejefod er med to indbyggede motorer, så ryglæn og forstødte kan indstilles individuelt. På den måde kan du indstille stolen præcis som du ønsker det. Harmony betjenes ved hjælp af en praktisk håndbetjening, med ikoner der viser hvilke knapper du skal bruge. Betjeningen er altid lige ved hånden, da den er magnetisk på bagsiden og og på den måde sidder fast på stolens højre side.

Når du aktiverer sædeløftet - vil stolen først rejse sig lidt horisontalt, hvorefter den tipper let forover. På den måde er det lettere at komme op ad stolen. Stolen er polstret med praktisk sort læder, der let kan rengøres med en fugtig klud.

Leveringstid: 7-14 dage

Antal:

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

327 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 9.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 327 kr. Samlede kreditomkostninger 1.764 kr. Samlet tilbagebetaling 11.759 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 11,43%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
: FH-101

Mål

  • Bredde: 82 cm
  • Højde: 118 cm
  • Dybde: 86 cm
  • Sædehøjde: 49 cm
  • Sædedybde: 52-92 cm
FH-101

Specifikke referencer

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk