Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Anton otiumstol m. sædeløft - Læder el. stof

15.995,00 kr.
11.995,00 kr. Spar 4.000,00 kr.
Inkl. moms

Anton otiumstol med sædeløft fra tyske Himolla er en stol med særdeles høj siddekomfort. Denne stol har et ryglæn med en støbt skal af superblød koldskum, der former sig om ryggen. Ryglænet har en god højde, så det støtter både ryg og nakke.

Denne hvilestol er med 2 motorer, hvilket betyder at du kan indstille ryglæn og fodstøtte uafhængigt af hinanden. På den måde kan du få den siddeposition der passer præcis til dig og dit behov. Anton otiumstolen kan fås polstret med høj kvalitet semi anilin læder eller stofpolstring i slidstærk Bodyflux. Denne tekstil er kendt for at være særdeles slidstærk samt. 

Udover at være en rigtig god tv-/ og hvilestol er Anton og dit daglige hjælpemiddel. Den integrerede sædeløft hjælper dig med både at komme op af stolen, og let sætte dig igen.

Leveringstid: 1-7 dage

Polstring:
Antal:

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

403 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 11.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 403 kr. Samlede kreditomkostninger 2.484 kr. Samlet tilbagebetaling 14.479 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 13,42%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
: HM-AN-101

Mål

  • Bredde: 78 cm
  • Dybde: 93 cm
  • Højde: 107 cm
  • Siddehøjde: 45 cm
  • Siddedybde: 54 cm
  • Sædebredde: 46 cm
HM-AN-101

Specifikke referencer

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk