Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Ella Otiumstol med sædeløft - læder el. stof

9.299,00 kr.
Inkl. moms

Ella er en kvalitets otiumstol fra tyske Himolla. Denne stol er polstret med komfortabel formstøbt koldskum og sort læder. Denne stol har integrereret sædeløft og fodstøtte der betjenes af en og samme motor. Det betyder at der kun er to knapper på din betjening, hvilket gør den enkel og let at bruge. Dog kan ryglænet på denne stol ikke lægges ned før fodstøtten er klappet ud.

Ella otiumstolen har en passende sædehøjde til dig der ikke er så høj, da den kun måler 43 cm fra gulv til sæde. Men med den smarte sædeløft funktion, kommer du højere op når du har brug for at rejse dig. På den måde er Ella stolen ikke bare en fantastisk hvilestol, men også et praktisk hjælpemiddel.


Leveringtid: 1-7 dage

Polstring:
Antal:

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

308 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 9.299 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 308 kr. Samlede kreditomkostninger 1.764 kr. Samlet tilbagebetaling 11.063 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 12,29%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
: HM-ELL-100

Mål

  • Bredde: 71 cm
  • Dybde: 93 cm
  • Højde: 104 cm
  • Siddehøjde: 43 cm
  • Siddedybde: 51 cm
  • Sædebredde: 49 cm
HM-ELL-100

Produkt information

Størrelse
Størrelse medium
Polstring
Læder eller stof
Betjening
Elektrisk betjening 1 motor
Max vægtbelastning
130 kg
Montage
Fuldt monteret ved levering
Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk