Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Rita otiumstol m. sædeløft - Sort læder/egestel

9.495,00 kr.
Inkl. moms

Rita otiumstol med sædeløft er en elegant og stilren hvilestol fra danske Hjort Knudsen. Denne model er polstret med lækker sort semianilin læder, der er praktisk at rengøre og særdeles slidstærk. Stolen er monteret på flot stel i olieret egetræ, der giver træet en dejlig varm glød. 

Rita otiumstol med sædeløft har en god brugervenlig elektrisk betjening til både ryglænets hældning samt sædeløftet. Desuden har den både på højre og venstre side en lomme til opbevaring af betjeningen når den ikke bruges. på den måde kan stolen både bruges om du er højrehåndet eller venstrehåndet.

Stolen er bygget op med solid formstøbt formskum over elastikfjedre, der giver en god siddekomfort. Det rette ryglæn giver derudover en god støtte i ryg og læn, til dig der døjer med rygproblemer.

Leveringstid 8-12 uger

Fodskammel:
Antal:

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

313 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 9.495 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 313 kr. Samlede kreditomkostninger 1.764 kr. Samlet tilbagebetaling 11.259 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 12,03%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
: HK-rit-102

Mål: 

Bredde: 70 cm
Højde:112 cm
Dybde:68 cm
Sædedybde: 47 cm
Siddehøjde: 47 cm
Sædebredde: 52 cm

HK-rit-102

Produkt information

Materiale stel
Olieret egetræ
Størrelse
Størrelse medium
Polstring
Soleda Semi anilin læder front/skai bag
Koldskum
Formstøbt koldskum
Betjening
Elektrisk betjening af ryglæn og sædeløft
Max vægtbelastning
120 kg
Montage
Leveres fuldt monteret klar til brug

Specifikke referencer

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk