Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Sorø otiumstol med sædeløft - Stof

10.995,00 kr.
Inkl. moms

Sorø otiumstol med sædeløft er en af de mest solgte stole i sortimentet. Netop fordi du får den sammen gode komfort - og lidt ekstra hjælp i hverdagen med det indbyggede sædeløft. 

Stolens funktionalitet er fint gemt væk under stolens sæde, og ligner derfor en helt almindelig hvilestol. Men ved hjælp af den elektriske motor og håndbetjening.

Nordic C der producerer denne stol har valgt at lagerfører følgende farvekombinationer af stolen. Det vil sige, de står på lager i DK klar til levering. Ønskes der en helt anden farve, er det også muligt, da Nordic C har et stort sortiment af tekstiler til betrækket, samt også
flere stel farver. Det vil så være en bestillingsvare, der tager noget længere at levere. 

 Levering: 5-10 hverdage

Quick Ship modeller :
Fodskammel:
Antal:

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

386 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 10.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 386 kr. Samlede kreditomk. 2.888 kr. Samlet tilbagebetaling 13.883 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 17,03%. Der er fortrydelsesret. Læs mere
: SLP-101

Sorø otiumstol med sædeløft er bygget op om et solidt træstel i formspændt finér. Ligesom de andre stole i Tradition serien, er der gjort alt for at sikre en høj standard når det gælder komfort og ergonomi. Sædet er fyldt med 53 kg formstøbt koldskum, som er behagelig at sidde på i mange timer - og holder faconen med hyppig brug.

Ryggen på stolen er ligeledes med en kerne af formstøbt koldskum. og har et godt svaj der støtter perfekt i lænden. Ryglænet kan på denne løftestol også ligges ned til hvileposition, det sker via den elektriske håndbetjening. Men denne stols største fordel er den indbyggede sædeløft.

Mange foretrækker denne type hjælp, hvor det kun er sædet der løftes og tippes forover - da det er en enkelt og diskret løsning. Det gør også at stolen ikke er meget tungere end andre normale otiumstole, og derfor let kan flyttes rundt i stuen. Sorø otiumstol med sædeløft fylder heller ikke mere end de andre stole i sortimentet, og kan derfor let passes ind i selv små stuer. 


Mål:

  • Højde 109 cm
  • Bredde 70 cm
  • Dybde sæde 48 cm
  • Bredde sæde 50 cm
  • Sidde højde 47 cm


SLP-101

Produkt information

Materiale stel
Natur lak , mørk egebejdset el. olieret eg
Størrelse
Medium
Polstring
Stella, grafit, Malmö New, Caldo Beige, Bergamo.
Koldskum
Formstøbt koldskum 53 kg ryg 55 kg sæde
Betjening
Elektrisk sædeløft
Montage
Færdigmonteret ved ankomst

Specifikke referencer

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk