Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Turin hvilestol m. fuld løft - læder

10.995,00 kr.
Inkl. moms

Turin hvilestol er en rigtig lækker hvilestol, perfekt som tv-stol og til en lille formiddagslur. Hvilestolen er en funktionsstol med to motorer installeret, en der styrer hvilefunktion og en anden til praktisk sædeløft. Turin hvilestolen har integreret fodstøtte som betjenes samtidigt med ryglænet, så den kan komme ned i fuld liggeposition.

Men Turin er også en fuldløfte stol, der også ved hjælp af elektrisk betjening løftes og tippes fremover - så man let kommer op af hvilestolen.

Denne model af Turin hvilestol er polstret med en høj kvalitet læder på alle fronter, og PU på bagsiden. Den fås i tre forskellige læder farver.

Turin hvilestol er en eksklusiv hvilestol og hjælpemiddel, der er bygget til en max. belastning på 140 kg. Så her får du virkelig en god solid stol til prisen.


Levering: ca. 5 uger

Læder polstringer:
Antal:

: TRI-100

Turin hvilestolen er en parktisk og super komfortabel stol. Men også et hjælpemiddel til dem der har brug for støtte til at sætte og rejse sig.

Stolen er utrolig solidt konstrueret og er bygget op af massivt træ, fiberplader og med en løftemekanisme under stolen i stål. Polstringen er med PU skum med 32 kg tykkelse i sædet og 28 kg i ryggen. Ligeledes er armlæn blødt polstret også med 28 kg PU skum. For god affjedring der i stolen gode elastiske båndfjedre

Turin hvilestol med løft skal tilsluttes stikkontakt ved brug, men der kan også tilkøbes batteri. Betjeningen har kun fire knapper til betjening af stolen, og er meget nem at bruge. Når den ikke bruges ligges den i lommen på siden af stolen.

Turin hvilestol står som standard på faste fødder af pvc, men der er mulighed for at tilkøbe hjul - så den kan køres hen hvor der er behov.

 Mål:

  • Siddehøjde 48 cm
  • Siddebredde 47 cm
  • Sædedybde 50 cm
  • Højde ryglæn 66 cm
  • Total højde 109 cm
  • Total bredde 75 cm
  • Total dybde 90 cm
  • Total længde liggeposition 175 cm
TRI-100

Produkt information

Materiale stel
Massivt træ, fiberplade, stålmekanisme
Farve
Læder: Sort; grå elller kaffe
Polstring
Læder eller microfiber
Koldskum
PU skum i sæde, ryg og armlæn
Betjening
Elektrisk betjening
Max vægtbelastning
140 kg
Montage
Ryglæn skal monteres
Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk