Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Manchester Lux drejestol med sædeløft - Stof

11.995,00 kr.
Inkl. moms

Manchester Lux er beviset på at en løftestol sagtens kan være både smart og moderne. Stolen er enkel i sit design med smukke rene linjer - stilig og funktionel på samme tid. Men komforten er der nu heller ikke sparet på. Med et sæde polstret med 55 kg koldskum og en ryg med 53 kg, får du en fantastisk siddekomfort der holder. Stolen er bygget omkring et solidt metalstel med Nosac spiral fjedre, der giver et solidt og stabilt sæde.

Manchester Lux hvilestolen med sædeløft er drevet af to forskellige motorer. Den ene styrer ryglænet hældning til hvileposition, den anden fodstøtte og sædeløft. Med denne flotte hvilestol får du altså et stol med fanatisk indbygget hvilefunktion, men også hjælp til at komme op af stolen. Denne model af Manchester Lux er polstret i den flotte Linoso tekstil.


Leveringstid ca. 5 uger

Polstring:
Antal:

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

403 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 11.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 403 kr. Samlede kreditomkostninger 2.484 kr. Samlet tilbagebetaling 14.479 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 13,42%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
:

Manchester lux drejestol med sædeløft anbefales til alle der godt kan lide flot design, og samtidigt har brug for et praktisk hjælpemiddel. Stolen her har begge dele. Med denne flotte drejestol, får du en hvilestol med sædeløft, med integreret fodstøtte og ryglæn der kan ligges helt ned. Når sædeløft funktionen aktiveres låses drejefunktionen, så du trygt og sikkert kan komme op af stolen vha. den diskrete el betjening. Derudover kan nakkestøttes justeres manuelt, så den passer netop dig.

Manchester Lux står solidt på en rund tallerken sokkel i sortlakeret metal. De to indbyggede motorer bruges henholdsvis til ryglæn og sædeløft/ fodstøtte og kører begge i et behageligt tempo. Manchester Lux tilsluttes let ved hjælp af ledning, og er klar til brug når du modtager den.


Mål:

  • Højde 117 cm
  • Dybde 90 cm
  • Bredde 68 cm
  • Sædedybde 52 cm
  • Siddehøjde 48 cm
  • Længde fuld hvileposition 143 cm
  • Hældningsgrad ryg + fodstøtte 147 grader
  • Max. vægtbelastning 120 kg

Produkt information

Materiale stel
Ramme i metal med spiralfjedre
Polstring
Linoso tekstil i flere farver
Koldskum
Polstret med koldskum i sæde og ryg
Betjening
Elbetjent ryglæn og sædeløft
Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk