Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Turin otiumstol med sædeløft - Stof

8.995,00 kr.
Inkl. moms

Turin hvilestol er en rigtig lækker hvilestol, perfekt som tv-stol og til en lille formiddagslur. Hvilestolen er en funktionsstol med to motorer installeret, en der styrer hvilefunktion og en anden til praktisk sædeløft. Turin hvilestolen har integreret fodstøtte som betjenes samtidigt med ryglænet, så den kan komme ned i fuld ligge-position.

Men Turin er også en fuldløfte stol, der også ved hjælp af elektrisk betjening løftes og tippes fremover - så man let kommer op af hvilestolen.

Denne model af Turin hvilestol er polstret med en dejlig blød microfiber tekstil med let struktur. Denne polstring giver stolen en varm og blød komfort, samt en overflade man ikke glider på. Stolen er polstret i antracitgrå.

Leveringstid: ca. 5 uger

Antal:

: TRIS-100

Turin hvilestolen er en parktisk og super komfortabel stol. Men også et hjælpemiddel til dem der har brug for støtte til at sætte og rejse sig.

Stolen er utrolig solidt konstrueret og er bygget op af massivt træ, fiberplader og med en løftemekanisme under stolen i stål. Polstringen er med PU skum med 32 kg tykkelse i sædet og 28 kg i ryggen. Ligeledes er armlæn blødt polstret også med 28 kg PU skum. For god affjedring der i stolen gode elastiske båndfjedre

Turin hvilestol med løft skal tilsluttes stikkontakt ved brug, men der kan også tilkøbes batteri. Betjeningen har kun fire knapper til betjening af stolen, og er meget nem at bruge. Når den ikke bruges ligges den i lommen på siden af stolen.

Turin hvilestol står som standard på faste fødder af pvc, men der er mulighed for at tilkøbe hjul - så den kan køres hen hvor der er behov.

TRIS-100

Produkt information

Materiale stel
Massivt træ, fiberplade, stålmekanisme
Farve
Antracit grå
Polstring
Elephant Microfiber
Koldskum
PU skum i sæde, ryg og armlæn
Betjening
Elektrisk betjening
Montage
Ryglæn skal klikkes på plads
Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk