Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Sorø Light Kampagne Otiumstol

4.295,00 kr.
2.995,00 kr. Spar 1.300,00 kr.
Inkl. moms

Her har du muligheden for at få den klassiske Sorø Light otiumstol til en helt særlig kampagnepris. Tilbuddet gælder i en begrænset periode, så slå til nu.

Med dette kampagne tilbud får du muligheden for at designe din helt egen stol med nye stoffarver - der ikke er i det normale sortiment. Farvekortet viser dig polstringerne: Jaguar - en slidstærk microfiber. Suede - en blød og lækker polyester. Samt den kendte ekstremt hårdføre Linoso i 3 nye farver: Sand, Mocca og Camel. Se farvekortet for at finde din favorit. Når du har valgt din yndlings polster, kan du også vælge et lyst klassisk stel eller mørkbejdset eg.

Leveringstid: ca. 5 uger

Størrelse:
Polstring:
Stelfarver:
Fodskammel:
Antal:

: SLK-100
Otiumstole

Sorø Light er for dig der gerne vil have en flot solid otiumstol, men i et lidt let design. På denne udgave har ikke stof i siderne, men den er derimod åben under armlænene. Sorø Light Kampagne otiumstolen er i samme gode og solide kvalitet som i resten af sortimentet, men i nye spændende farve og tekstiler og nedsat til en rigtig god pris. Her får du en billig stol, der kan holde i mange år. 

Stolen er ligesom de andre modeller en meget stabil ældrestol. Den står fast på sine fire ben af massivt formspændt træ - så du kan roligt føle dig tryg. Sorø Light stolens armlæn er skabt til at hjælpe dig, når du skal sætte dig eller rejse dig igen.  Når du sidder i stolen får du en perfekt støtte i ryg og læn af det ergonomisk udformede ryglæn. Her er komforten virkelig i top, og det er her det formstøbte koldskum indeni sæde og ryg gør underværker.

Har du indimellem brug for en lille lur kan ryglænet på Sorø Light kampagnestolen lægges tilbage ved hjælp af betjeningen på siden af stolen. Let , hurtig og lige  ved hånden.

Mål:

Sorø Standard Small: Bredde: 66 cm Siddehøjde: 42 cm Siddedybde: 46 cm Højde: 98 cm Dybde: 69 cm
Sorø Standard Medium:  Bredde: 70 cm Siddehøjde: 47 cm Siddedybde: 48 cm Højde: 109 cm Dybde: 69 cm
Sorø Standard Large: Bredde: 76 cm Siddehøjde: 47 cm Siddedybde: 48 cm Højde: 114 cm Dybde: 69 cm

SLK-100

Produkt information

Materiale stel
Natur Lak el. mørk egebejdset
Størrelse
Medium
Polstring
Jaguar, suede el. Linoso
Koldskum
Formstøbt koldskum 53 kg ryg 55 kg sæde
Betjening
Standard glid
Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk