Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Skagen otiumstol i læder

8.995,00 kr.
Inkl. moms

Skagen otiumstol er en flot stol i tidsløst design. Den er særdeles velegnet som ældre stol, til dig der har behov for god støtte og komfort. 

Denne model af Skagen otiumstol er polstret i lækker læder i høj kvalitet, og kan derfor let passes ind sammen med dine andre møbler. Stolen kan også polstres i andre flotte læderfarver. 

Stolen har hvilefunktion i ryglænet, der aktiveres ved skub i ryggen. Lækker blød nakkepude følger med stolen.

Leveringstid: ca. 6-8 uger

Stelfarver:
Læder polstringer:
Fodskammel:
Antal:

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

299 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 8.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 299 kr. Samlede kreditomkostninger 1.764 kr. Samlet tilbagebetaling 10.759 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 12,70%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
: SK-100
Otiumstole

Denne flotte otium eller seniorstol er bygget op af et stel i massivt træ. Dette giver stolen et helt andet udtryk end stole med stel af formspændt finér. Et mere råt, naturligt og ikke mindst moderne udseende. En otiumstol i virkelig flot møbel snedker stil. Skagen Otiumstol er i lækker sort læder, og finder let sin plads blandt hjemmets andre møbler. På den måde kan den let matches med din lædersofa eller sofa arrangement. 

Denne otium stol har samme gode komfort som andre gode stole fra Nordic C. Den er blødt polstret med formstøbt koldskum, har robust Strapex fjedersystem under sædet og ryglæn det let skubbes til hvileposition. Dertil kan købes en dejlig fodskammel til de trætte fødder.

Mål

  • Højde 109 cm
  • Bredde 70 cm
  • Dybde 69 cm
  • Dybde sæde 48 cm
  • Sidde højde 47 cm
SK-100

Produkt information

Materiale stel
Massivt træ i Natur lak/ubehandlet eller oliebehandlet eg
Størrelse
Medium
Polstring
Ægte batik læder alle flader
Koldskum
Formstøbt koldskum 53 kg ryg 55 kg sæde
Betjening
Betjeningsfri glidefunktion i ryg og sæde

Specifikke referencer

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk