Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Blokhus Otiumstol stofpolstring

7.496,00 kr.
Inkl. moms

Blokhus otiumstol er en solid og god stol i stel af massivt træ. Så en rigtig møbel snedker stol. Det massive træ giver et mere luksuriøst udseende end stole i formspændt finér, og et mere naturligt look. Det massive træ gør også stolen utrolig solid og stabil.

Desuden kan du let kan slibe eventuelle skrammer og hakker væk på det massive træstel. Med denne stol får du altså et møbel der kan holde i generationer.

Leveringstid:  8-12 uger

Polstring:
Stelfarver:
Fodskammel:
Antal:

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

258 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 7.496 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 258 kr. Samlede kreditomkostninger 1.764 kr. Samlet tilbagebetaling 9.260 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 15,25%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
: BL-100
Otiumstole

Blokhus otiumstol er en flot lukseriøst stol, som er en del af Nordics C sortimentet med stolestel i massivt træ. Blokhus stolen adskiller sig fra de andre stole i serien, ved at den ikke har spejlkant siderne på polstringen. Det gør den mere rundt i polstringen. Ellers har denne stol det samme smukke design og snedker look, som Løkken og Skagen stolene. Blokhus otiumstol er også fyldt med den bløde formstøbte koldskum, der er kendetegnet for en kvalitets hvilestol. Det giver den bedste komfort og gør at faconen holder i mange år fremover.

Blokhus otiumstol fås i et væld af farver og tekstiler, som du selv kan vælge fra det komplette farvekort. Så hvad enten du foretrækker en microfiber, polyester eller måske uld - så har du valget. Du kan altså selv designe din stol. Fra valg af træ på stellet til farve og kvalitet i polstring. Du skal blot være opmærksom på, at det er en bestillingsvare, som det tager 5 uger at producere og levere til dig.

Mål:

  • Bredde: 70 cm
  • Dybde. 69 cm
  • Højde: 109 cm
  • Sidde højde: 47 cm
  • Siddedybde: 48 cm
BL-100

Produkt information

Materiale stel
Massivt træ i Natur lak/ubehandlet eller oliebehandlet eg
Størrelse
Medium
Polstring
Mange forskellige tekstiler fra farvekort
Koldskum
Formstøbt koldskum 53 kg ryg 55 kg sæde
Betjening
Betjeningsfri glidefunktion i ryg og sæde

Specifikke referencer

Download

Farvekort stofpolstring

Download (1.4M)
Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk