Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Sorø Plus Otiumstool i flot sort Zorro læder. Kómfort i topklasse.
  • Sorø Plus Otiumstool i flot sort Zorro læder. Kómfort i topklasse.

Sorø Plus Otiumstol - Læder

6.075,00 kr.
Inkl. moms

Vælger du denne eksklusive model af Sorø Plus Otiumstolen, får du en stol der er polstret i høj kvalitetslæder - på alle flader. Her har du virkelig muligheden for at designe din helt egen Sorø stol, og vælge mellem 6 forskellige flotte farver læder.

Samtidigt kan du ligesom på de andre stole også vælge hvilken træ farve du vil have på stellet. det giver et væld af designs.

Sorø Plus Otiumstol er dejlig blød polstret og har det særlige Plus system til let betjening af ryglænet til hvileposition. Med et let tryk på den diskrete metalbøjle og ryggen skubbes uhindret tilbage, mens sædet forbliver stille.

Leveringstid: 4-5 uger

Valg af polstring

Husk - du kan ikke ligge varen i kurv før du har udfyldt hvilket type polstring du ønsker og klikket 'Gem tilpasning' f.eks. Boss - 68300 Brown
  • Maks. 250 tegn
Størrelse:
Stelfarver:
Fodskammel:
Antal:

: SPLB - 100
Otiumstole

Solrød Plus Otiumstolen er en rigtig god hvilestol i super kvalitet. Den er monteret på formspændt finér som fås i forskellige træsorter og bejdsninger. Sædet er bygget op om en solid stålramme og polstret med formstøbt koldskum i 53-55 kg. Denne version af Solrød otiumstolen er med manuel betjening af ryglæn ved hjælp af en gaspatron for en mere glidende bevægelse. Som tilbehør til stolen fås praktisk fodskammel med eller uden opbevaringsrum.

Sorø Plus otiumstolen er beklædt med batik læder i høj kvalitet på alle fronter. Dette giver denne stol et særligt løft til det mere eksklusive og en forlænget levetid.

SPLB - 100

Produkt information

Materiale stel
Natur lak , mørk egebejdset el. olieret eg
Størrelse
Small, Medium eller Large
Polstring
Ægte læder på alle flader
Koldskum
Formstøbt koldskum 53 kg ryg 55 kg sæde
Betjening
Plus system med gasfjeder
Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk