Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

På tilbud

Monza hvilestol med fuld løftefunktion i sort læder
På tilbud!

Monza hvilestol med sædeløft er en rigtig dejlig lænestol til personer med nedsat mobilitet. Det er en elektrisk betjent fuld-løfte stole, med indbygget praktisk fodstøtte og ryglæn der kan ligges helt ned. På den måde er stolen også meget velegnet til at hvile eller sove i. Den er både brugt i private hjem, men egner sig også på f.eks plejehjem eller rehabiliterings centre.

Monza hvillestol med fuld løftefunktion er konstrueret af en stabil stålramme som skelet polstret med formstøbt koldskum. Denne model er med sort læder på alle flader, og derfor rigtig flot og eksklusiv at se på. Stolens funktioner er el-betjente og da der er to motorer, kan sædeløftet og hvilefunktion betjenes individuelt.

Der er 10 års garanti på Monza stolen fra Norske IMG  Comfort

Leveringstid: 2 uger

På tilbud!

Pisa hvilestol med fuld løftefunktion er den ideelle stol til dig der gerne vil have en komfortabel tv- og hvilestol. men også har brug for en stol der hjælper dig, når du skal sætte og rejse dig fra stolen. 

Det er ikke til at se, men Pisa rummer ikke mindre end to motorer - som betjener ryglæn, integreret fodstøtte og løftefunktion. Så udover en praktisk funktionsstol, får du med Pisa hvilestol også en flot designstol med komfort i top.

Pisa hvilestol er polstret med blød PU skum og betrukket med slidstærk Microfiber stof med skindlook. Stolen får i 3 forskellige farver og tåler helt op 140 kg.

Leveringstid: 5 uger

Romeo otiumstol med stofpolstring og træ finer stel incl skammel
På tilbud!

Romeo otiumstol er en rigtig god og solid hvilestol, der egner sig især til ældre. Den står stabil på et stel af formspændt finér med overflade i hvidtonet bøg, der har en klar lak.

Stolen er bygget op af et sæde med stålramme med bugtede fjedre der er indstøbt i kvalitet koldskum. Tilsammen giver det et blød let fjedrende sæde, og en utrolig god komfort. Ryggen er ligeledes polstret med koldskum, og har en dejlig justerbart nakkestøtte for ekstra komfort.

Romeo otiumstol kan ligges ned i ryggen til hvileposition ved hjælp af let glidefunktion under sædet. Derudover får du med denne stol en lækker fodskammel, men roterbart fodbræt. De faste armlæn er også polstret for bedre arm-/ og albue støtte.

Leveringstid: 1-2 uger

Lige nu: 1 stk. til omgående levering

Her har du muligheden for at få den klassiske Sorø Light otiumstol til en helt særlig kampagnepris. Tilbuddet gælder i en begrænset periode, så slå til nu.

Med dette kampagne tilbud får du muligheden for at designe din helt egen stol med nye stoffarver - der ikke er i det normale sortiment. Farvekortet viser dig polstringerne: Jaguar - en slidstærk microfiber. Suede - en blød og lækker polyester. Samt den kendte ekstremt hårdføre Linoso i 3 nye farver: Sand, Mocca og Camel. Se farvekortet for at finde din favorit. Når du har valgt din yndlings polster, kan du også vælge et lyst klassisk stel eller mørkbejdset eg.

Leveringstid: ca. 5 uger

På tilbud!

OBS:  1 stk På lager til omgående levering:
Sort læder & stel i natur lak

Sorø otiumstol med sædeløft er en af den mest sælgende stol i Tradition sortimentet. Stolen har samme komfort som de andre stole i serien, men har både ryglæn der kan ligges ned, og ekstra elektrisk sæde-løft funktion. Denne funktion er diskret skjult under sædet, og betjenes via brugervenlig håndbetjening med spiral-ledning.

Når funktionen aktiveres er det blot sædet det løftes og tippes langsomt fremover. På den måde kommer du let op ad stolen, og bliver hjulpet igen når du skal sætte dig. 

Denne model af Sorø otiumstol m. sædeløft er polstret i lækker slidstærk læder på alle fronter og pvc på bagsiden. Dette giver den et flot og eksklusivt look og er samtidigt meget praktisk at rengøre.

På tilbud!

Sorø otiumstol med sædeløft er en af de mest solgte stole i sortimentet. Netop fordi du får den sammen gode komfort - og lidt ekstra hjælp i hverdagen med det indbyggede sædeløft. 

Stolens funktionalitet er fint gemt væk under stolens sæde, og ligner derfor en helt almindelig hvilestol. Men ved hjælp af den elektriske motor og håndbetjening løftes og tippes sædet langsomt op. På den måde får du lige den ekstra hjælpende hånd, til at komme op af stolen.

Modeller med 14 dages levering:
Blå Boss - Grafit Boss - Stella grafit - Stel natur birk
Adam sand - Stel mørk egebejdset
Linoso antracit - stel olieret eg

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk