Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

På tilbud

Romeo otiumstol med stofpolstring og træ finer stel incl skammel
På tilbud!

Komplet sæt med stol og skammel.
Romeo otiumstol er en rigtig god og solid hvilestol, der egner sig især til ældre. Den står stabil på et stel af formspændt finér med overflade i hvidtonet bøg, der har en klar lak.

Stolen er bygget op af et sæde med stålramme med bugtede fjedre der er indstøbt i kvalitet koldskum. Tilsammen giver det et blød let fjedrende sæde, og en utrolig god komfort. Ryggen er ligeledes polstret med koldskum, og har en dejlig justerbart nakkestøtte for ekstra komfort.

Romeo otiumstol kan ligges ned i ryggen til hvileposition ved hjælp af let glidefunktion under sædet. Derudover får du med denne stol en lækker fodskammel, men roterbart fodbræt. De faste armlæn er også polstret for bedre arm-/ og albue støtte.

Leveringstid:  3 sæt på lager til omgående levering

Her har du muligheden for at få den klassiske Sorø Light otiumstol til en helt særlig kampagnepris. Tilbuddet gælder i en begrænset periode, så slå til nu.

Med dette kampagne tilbud får du muligheden for at designe din helt egen stol med nye stoffarver - der ikke er i det normale sortiment. Farvekortet viser dig polstringerne: Jaguar - en slidstærk microfiber. Suede - en blød og lækker polyester. Samt den kendte ekstremt hårdføre Linoso i 3 nye farver: Sand, Mocca og Camel. Se farvekortet for at finde din favorit. Når du har valgt din yndlings polster, kan du også vælge et lyst klassisk stel eller mørkbejdset eg.

Leveringstid: ca. 5 uger

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk