Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Trust Lets Shop - udendørs rollator

2.895,00 kr.
Inkl. moms

Let's Shop er et stilsikkert valg i italiensk design fra svenske Trust Care. Denne smarte vogn er til dig der måske ikke er helt klar til en klassisk rollator, men ofte bruge en indkøbsvogn. Her får du både en handy og smart shopper, med den indbyggede støtte og sikkerhed en rollator giver dig.

Antal:

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

261 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 2.895 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 261 kr. Samlede kreditomkostninger 228 kr. Samlet tilbagebetaling 3.123 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 15,19%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
: Tr-Sh-101

Truscare Let’s shop er en fantastisk kloning mellem indkøbsvogn og rollator. Med dette produkt får du faktisk to hjælpemidler i ét. Den smarte indkøbsvogn er udstyret med en robust taske, der kan indeholde op til 25 liter dagligvarer. Så her er ingen grund til at gå 2 gange for at klare det daglige indkøb. Let’s Shop er forsynes med en handy inderpose, der fungerer som indkøbspose. På den måde kan du let bære dine indkøb helt ind. Men rollatorens taske er også indrettet med en række små smarte rum, til f.eks husnøgler, pung eller mobiltelefon.

Tasken er designet så det robuste låg, også fungerer som sæde, når du har behov for en lille pause på indkøbsturen. Let’s Shop rollator er derfor en god løsning til dig, som har behov for en indkøbsvogn – men også indimellem har behov for lidt støtte når du er ude og shoppe.

Har du brug for at tage denne smarte shopper rollator med i bilen, kan den let klappes sammen så den let passer ind i selv små bagagerum. Shopper-rollatoren vejer kun 7 kilo, derfor er den ikke svær at håndtere - også på farten.

Som med det øvrige sortiment fra TrustCare er dette produkt også kendetegnet ved at der er tænkt grundigt over både design og ergonomi. Let’s Shop rollator har derfor også et par kraftige gummihåndtag, som kan justeres i højden 76-95 cm. For at give et mere strømlinet udseende, er bremsekablerne skjult indeni stellet, men fungerer nøjagtigt som på alle andre rollatorer.

Du kan altid låse vognen i parkeringsposition, ved at trykke bremserne ned. Har du behov for at parkere din Let’s Shop rollator, kan den også stå helt helt når den er klappet sammen. På den måde kan den let stuves af vejen til næste gang du skal på indkøb.

Tr-Sh-101

Specifikke referencer

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk