Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Magnum XXL Otiumstol

10.495,00 kr.
Inkl. moms

Magnum XXL otiumstol er fremstillet til meget overvægtige personer. Derfor er slummet i stolens sæde lavet specielt med henblik på en høj vægtfordeling. Denne stol er er testet og godkendt af Askov Højskoles slankehold og kan bære op til 300 kg.

Formspændt serie i et tidsløst design med hovedvægt på stor styrke, funktionalitet, brugervenlighed og høj siddekomfort. Udviklet til det hårde brug på kontrakmarkedet inden for hospitaler, plejehjem og hospice. Stellet er tappet, dyvlet og limet sammen, så man undgår at skulle efterspænde stolen og samtidig holder rene linjer for optimal rengøring. Stolen er lavet med minimum syninger og polstringer er lukket så der ikke suges fugt og bakterier.

Magnum XXL otiumstolen er med et stel af lakeret bøgetræ, og kan polstres både med stof eller kunstlæder. Ved bestilling finder vi sammen den farve og tekstiltype, der passer dit behov.

Leveringstid: ca. 5-6 uger

Antal:

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

361 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 10.495 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 361 kr. Samlede kreditomkostninger 2.484 kr. Samlet tilbagebetaling 12.979 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 15,34%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
: MG-SA-100
XXL stole

Mål:

  • Totalhøjde: 95 cm
  • Totaldybde: 67 cm
  • Totalbredde: 90 cm
  • Sædehøjde: 49 cm
  • Sædedybde: 48 cm
  • Sædebredde: 80 cm
  • Vægt: 25 kg
MG-SA-100

Produkt information

Materiale stel
Lakeret bøgetræ
Koldskum
HR-polyurethan skum
Max vægtbelastning
300 kg
Montage
Ankommer fuldt monteret

Specifikke referencer

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk