Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Komfort til dit otium - Senior Komfort

Ergonomi og komfort er begreber der er meget fokus på idag. Stillesiddende arbejde foran computeren bliver almindelig hverdag for flertallet. Derfor er der krav til ergonomiske kontorstole og hæve-sænke borde på de danske arbejdspladser. Men ergonomi og komfort er mindst lige så vigtigt, når vi går på pension, og begynder et nyt kapitel i livet.

Det gode otium 

Hos Senior Komfort brænder vi for at hjælpe ældre med at skabe et otium med komfort og ergonomi - og ikke mindst mere livsglæde. Det er måske store ord. Men det er missionen. Den starter med en god stol. For også i alderdommen sidder vi meget. Vi har tiden til at nyde en god bog eller en lang film i tv - og så er den gode stol alfa og omega. 

Kvalitet, Komfort og personlig kundebetjening

Vores nøgleord er kvalitet, komfort og personlig kundebetjening. Da vores vigtigste opgave, er at finde det helt rigtige produkt, der passer dine særlige behov. Men vi satser også på hurtig levering. Vores kunder har ofte et behov - lige nu og her - så der er ikke tid til at vente måneder på en stol. Vi har siden starten i 2018, solgt flere hundrede stole via vores webshop og kyndig vejledning over telefon og mail. Vi har også et showroom i Slagelse, hvor det er muligt at prøve udvalgte modeller inden køb. Derudover er Seniorkomfort forhandler af Farstrup stole, som kan designes og tilpasses individuelt - for optimal komfort og ergonomi. Vi kører også ude på Sjælland med vores Farstrup stolebus.

Når stolen skal leveres bruger vi professionelle fragtmænd og flyttefirmaer, så du kan vælge mellem en hurtig levering til fortovskant eller en levering med ind bæring og eventuel montage.


Om mig - kræfterne bag Senior Komfort

Jeg er uddannet indenfor it og marketing, hvor mine erfaringer spænder over flere brancher. Men siden jeg i 2009 flyttede til Vestsjælland, har jeg primært arbejdet indenfor møbelbranchen - med fokus på ergonomiske stole. Derudover har jeg haft den glæde, at arbejde meget direkte med ældre borgere, blandt andet på Høng Ældrecenter og Rørmosecentret i Gørlev. 


Men jeg har altid drømt om at drive min egen butik på nettet. Derfor var valget om at sælge hvilestole og otiumstole på nettet, en naturlig forlængelse af mine erhvervserfaringer. En beslutning jeg ikke har fortrudt. 

Med Senior Komfort kan jeg hjælpe kunder, som måske ikke har ressourcer til at selv at tage ud i butikkerne og finde den helt rigtige stol. For mig handler det altså ikke bare om profit - men om at drive webhandel der gør en forskel.

Om seniorkomfort - indehaver mette lyngeled
Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk