Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Komfort til dit otium - Senior Komfort

Ergonomi og komfort er begreber der er meget fokus på idag. Stillesiddende arbejde foran computeren bliver almindelig hverdag for flertallet. Derfor er der krav til ergonomiske kontorstole og hæve-sænke borde på de danske arbejdspladser. Men ergonomi og komfort er mindst lige så vigtigt, når vi går på pension, og begynder et nyt kapitel i livet.

Det gode otium 

Hos Senior Komfort brænder vi for at hjælpe ældre med at skabe et otium med komfort og ergonomi - og ikke mindst mere livsglæde. Det er måske store ord. Men det er missionen. Den starter med en god stol. For også i alderdommen sidder vi meget. Vi har tiden til at nyde en god bog eller en lang film i tv - og så er den gode stol alfa og omega. 

Kvalitet, Komfort og personlig kundebetjening

Vores nøgleord er kvalitet, komfort og personlig kundebetjening. Da vores vigtigste opgave, er at finde det helt rigtige produkt, der passer dine særlige behov. Men vi satser også på hurtig levering. Vores kunder har ofte et behov - lige nu og her - så der er ikke tid til at vente måneder på en stol. Vi har siden starten i 2018, solgt flere hundrede stole via vores webshop og kyndig vejledning over telefon og mail. Vi har ikke en fysisk butik, dette gør at vi kan være konkurrencedygtige på prisen - uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores stole. Skulle en stol mod forventning ikke passe dit behov, er der mulighed for at returnere den, og få pengene retur. Når du handler med os, gør vi det let for dig at finde en stol til dig selv eller en af dine kære. Du behøver ikke at transportere dig langt væk fra hjemmet - og vi sørger for stolen kommer hjem i din stue.

Om mig - kræfterne bag Senior Komfort

Beslutningen om at starte Senior Komfort udsprang af et ønske om at skabe mig min egen arbejdsplads. Jeg er uddannet indenfor It og bor på VestSjælland - hvor det er småt med jobs indenfor mit fag.

I de sidste par år har jeg dog været så heldig, at arbejde med salg på nettet indenfor møbelbranchen. Her har jeg høstet min store erfaring med otiumstole, ældrestole og ikke mindst ergonomi og kvalitet.

Men jeg har altid drømt om at drive min egen butik på nettet. Derfor var valget om at sælge hvilestole og otiumstole på nettet, en naturlig forlængelse af min erhvervserfaring. 

Med Senior Komfort kan jeg hjælpe kunder, som måske ikke har ressourcer til at selv at tage ud i butikkerne og finde den helt rigtige stol. For mig handler det altså ikke bare om profit - men om at drive webhandel der gør en forskel.

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk