Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Otiumstole

Otiumstole er er kendetegnet ved gode komfortable lænestole. Som tager højde for de behov ældre brugere har. Det er solide stole, der står fast på fire ben, og som typisk har faste armlæn til at støtte sig på. Vi forhandler de populære Sorø stole, som er nogle af de mest solgte otiumstole i Danmark og Skandinavien. Sorø otiumstole er en del af sortimentet fra Nordic C. De er kendt for stole af høj kvalitet, med fokus på komfort og enkelt design.


Alle vores otiumstole kan designes efter dit ønske om farver og polstring. Der er et væld af muligheder, for at sammensætte din helt egen stol, som bliver produceret på bestilling. Vælger du selv farve på stel og polstring fra farvekort, tager din stol 5 uger at producere. Vil du hellere have en stol hurtigt, bør du vælge en af Fast track stolene. Det er stole der er lagerført i begrænsede, men klassiske populære farver, og derfor kan leveres på blot 14 dage. Lige til din hoveddør. Har du brug for til at udvælge din nye stol - må du ikke tøve med at skrive eller ringe til os. Vi står altid klar til at hjælpe.

Sorø Plus Otiumstool i flot sort Zorro læder. Kómfort i topklasse.

Sorø Plus Otiumstol er en rigtig god hvilestol i super kvalitet. Denne variant er i lækker slidstærk læder, som både er rigtig holdbar og flot - men også meget praktisk. Læder tåler bedre spild og uheld end stofpolstring og er derfor særdeles populær. 


Sorø Plus Otiumstol er dejlig blød polstret og har det særlige Plus system til let betjening af ryglænet til hvileposition. Med et let tryk på den diskrete metalbøjle og ryggen skubbes uhindret tilbage, mens sædet forbliver stille.

Levering: 5-10 arbejdsdage

Sorø Plus otiumstol er en kvalitets hvilestol med al den komfort ældre har brug for. Denne udgave af den populære seniorstol er med trinløs gasbetjening af ryglænet. Det vil sige at ryglænet ligges tilbage uden at sæde og bevæger, men forbliver i samme position.

Betjeningen foregår ved hjælp af diskret håndtag i siden, som er forbundet med gaspatron under sædet. Det gør betjeningen let og gnidningsløs, så der ikke skal bruges kræfter på at ligge ryglænet ned. Sorø Plus otium stolen er derfor en af de mest solgte i sortimentet af Sorø hvilestole.

Levering på Quick Ship modeller: 5-10 arbejdsdage 

Farstrup Applaus otiumstol 5610 med nakkepude, er en solid seniorstol i flot nordisk design. Alle stole fra Farstrup Furniture er kendetegnet ved grundigt møbel snedker håndværk, med gennemtænkte detaljer. Den bliver produceret på fabrikken i Farstrup på Fyn, der har produceret stole siden 1910. 

Denne model af Applaus stolen er en del af Farstrups Quickship sortiment, der står færdigproduceret på fabrikken til hurtig levering. Stolen er monteret på formspændt bøgetræ lakeret med lysnet lak. Kernen i sæde og ryg består af høj kvalitet formstøbt koldskum, der giver en god langtidsholdbar fast siddekomfort. 
Denne Quickship model af Farstrup Applaus otiumstol 5610 er polstret med en slidstærk polyester stof i mørk grå. 

Applaus stolen har en siddehøjde på 47 cm, som kan tilpasses mellem 30 og 47 cm. Stadig med kun max 14 dages levering.

Applaus sæt: stol plus fodskammel pris kun: kr. 9895,- 
Ved senere køb af skammel - samlet pris: kr. 11.685,-

2 stk. på lager til Ekspres levering

Fra Farstrup lager - Leveringstid: 5-10 hverdage

Farstrup 5910 otiumstol er en flot klassisk, ergonomisk og tidsløs seniorstol fra danske Farstrup stole fabrik. Denne model med gråblå polstring er en del af Farstrups Quickship sortiment. det vil sige den produceres løbende på fabrikken, klar til hurtig levering til dig. Kvaliteten er selvfølgelig samme høde standard som på alle deres andre stole. 

Stolen kan vælges med stel i formspændt bøg- eller egetræ, begge lakeret med lysnet lak. Polstringen er en slidstærk polyester tekstil i en mørk grå/blå farve, der har en høj slidstyrke.

Farstrup 5910  otiumstol er en god rummelig stol med en god sædebredde på 54 cm, der passer de fleste. Sidehøjden på denne stol kan derimod tilpasses fra min. 30 cm helt op til 51 cm. Derfor kan både lave som høje personer, sidde godt i denne stole.


Tilpasningen af stoleben foretages på de færdige Quickship modeller, uden betydning for leveringstiden. Med stolen følger også en dejlig nakkepude, der kan justeres i højden. Ønsker du en lækker fodskammel med praktisk indbygget magasin - kan dette tilkøbes.

Farstrup 5910 otiumstol findes også i en smal model, og kan tilpasses i forhold til f.eks sædedybde. Kontakt os nærmere hvis der er behov for en særlig tilpasset stol. 

Leveringstid: Quickship model 5-10 hverdage

Speciel design leveringstid ca. 6 uger

Du kan få tilpasset og designet denne stol efter ønske, kontakt os for muligheder.

Farstrup Nobel otiumstol er en virkelig smuk seniorstol. Dens slanke og næsten ædle udtryk, gør den til noget helet særligt. Nobel stolen er til dig der sætter pris på snedkerhåndværk i verdensklasse, hvor træets unikke linjer træder i karakter. 

Nobel er en stol hvor der i højeste grad er blevet kælet for detaljen, og samtidigt er gjort en dyd holde alt snorlige. Farstrup Nobel otiumstol er ikke bare en fryd for øjet, men også fantastisk at sidde i. Med en god fast koldskum der ikke taber pusten, og et højt dejligt ryglæn der giver god støtte i mange timer.


Denne model er en del af Farstrup's Quickship sortiment. Det vil sige, stole der står klar og færdigproducerede og klar til hurtig levering. Stellet er i massivt egetræ med en lysnet lak, sæde og ryg er polstret med Capture fra Gabriel. 85% uld og 15% polyamid. Denne tekstil har en usædvanlig høj slidstyrke, hvilket gør at den også kan bruges i offentlige miljøer.

Leveringstid: Quickship model 5-10 hverdage

Farstrup 5920 er en klassisk otiumstol den velkendte møbelfabrik på Fyn. Denne stol er en del af deres Plus serie, som er gode ergonomiske seniorstole i forskellige størrelser, der kan tilpasses efter behov. Stolen har en god støtte i ryg og læn, gode stabile armlæn og en justerbar nakkepude. Denne model har et ryglæn med rund ryg, og fås både i en medium bredde og en smal model.

Farstrup Plus 5920 er med glidebeslag, der ved skub af ryggen læner ryglænet tilbage til hvileposition. Til stolen kan tilkøbes en praktisk skammel med magasin, til at hvile benene på.

Du kan få tilpasset en Farstrup Plus 5920 ved besøg i vores showroom, eller besøg af vores Farstrup stolebus. På den måde kan vi tilpasse sædehøjde, lændestøtte eller sædedybde. Når du bestiller en Farstrup stol kan du desuden selv vælge hvilken stelfarve du vil have, i bøgetræ eller eg. Der er også et stor udvalg af forskellige stofpolstringer eller læder.  Er der ikke en stoffarve eller type her på siden, så kontakt os venligst for mere info om polstringer.

En Farstrup Plus otiumstol bliver produceret på bestilling, og tager cirka 4-6 uger. Du ser farvekort nederst på siden.

Leveringstid: 4-6 uger

Løkken otiumstol er en enkel og smuk stol i rene linier. Stolen er bygget op på et stel af massivt træ, der fås i natur med lak. ubehandlet eller med flot egetræ. 

Løkken stolen har et let kurvet ryglæn der giver en god støtte i lænden. Har du brug for at hvile, lægges ryglænet tilbage ved let skub med kroppen. For at give ekstra komfort, medfølger en dejlig nakkepude. 

Leveringstid: OBS grundet efterslæb fra Covid 19 har alle stole p.t 5-8 uger leveringstid.

Skagen otiumstol er en flot stol i tidsløst design. Den er særdeles velegnet som ældre stol, til dig der har behov for god støtte og komfort. 

Denne model af Skagen otiumstol er polstret i lækker læder i høj kvalitet, og kan derfor let passes ind sammen med dine andre møbler. Stolen kan også polstres i andre flotte læderfarver. 

Stolen har hvilefunktion i ryglænet, der aktiveres ved skub i ryggen. Lækker blød nakkepude følger med stolen.

Leveringstid: ca. 6-8 uger

Blokhus otiumstol er en solid og god stol i stel af massivt træ. Så en rigtig møbel snedker stol. Det massive træ giver et mere luksuriøst udseende end stole i formspændt finér, og et mere naturligt look. Det massive træ gør også stolen utrolig solid og stabil.

Desuden kan du let kan slibe eventuelle skrammer og hakker væk på det massive træstel. Med denne stol får du altså et møbel der kan holde i generationer.

Leveringstid:  8-12 uger

I denne 2120 serie fra Schou Andersen møbelfabrik er der lagt vægt på at skabe et flot retro look. Men også at skabe en otiumstol med stor styrke, funktionalitet og brugervenlighed. Kvalitet og høj siddekomfort i særklasse.

Stolen er produceret med klassiske håndværks traditioner, og er derfor både tapet, dyvlet og limet sammen. Denne grundighed gør at stolen både egner sig til mange års brug i hjemmet, men også klarer sig rigtigt godt på plejehjem, hospitaler eller andre institutioner.

Otiumstol 2120SJ er med glidefunktion i ryglæn og sæde. Det betyder, at ryglæn tippes bagud samtidigt med at sæde glider let fremad. Glidefunktionen reguleres trinløst, og fungerer ved påvirkning af brugeres kropsvægt. Ryglænet kan derefter låses i den ønskede position.

OBS: Denne stol er en bestillingsvare fra Schou Andersen møbelfabrik. Den kan polstres i mange forskellige typer tekstiler og kunstlæder.

Leveringstid: ca. 6 uger

Otiumstol 6030H fra Schou Andersen er en solid stol med fokus på klassik stilrent nordisk design. Den er produceret med høj kvalitet, komfort og brugervenlighed i højsædet, og kan derfor både bruges privat og i offentlig regi.

Denne oitumstol er ekstremt stabil og giver dermed en rigtig god støtte til den der bruger den. Der er ikke fare for at otiumstol 6030H tipper, når brugeren støtter sig til den, eller rejser sig fra den. Stellet er utroligt solidt, ad det fra fabrikken er tappet, dyvlet og limet stærkt sammen. Det gør at der hellere ikke bliver behov for at efterspænde denne otiumstol, og den er særdeles rengøringsvenlig. 

Otiumstol 6030H er polstret med brug af mindst mulig syninger, så polstringen er lukket godt inde.

OBS: Denne stol er en bestillingsvare fra Schou Andersen møbelfabrik. Den kan polstres i mange forskellige typer tekstiler og kunstlæder.

Leveringstid: ca. 6 uger

Denne otiumstol 7031SV fra Schou Andersen møbelfabrik er en rigtig flot stykke snedkerhåndværk i højeste kvalitet. Stellet er i massiv træ, der er tappet og dyvlet sammen. det vil sige, at der ikke er nogle synlige skruer at se, hvilket giver den et flot stiligt look. Et flot funktionsstol i nordisk tidsløst design.

7031SV har en fantastisk komfort med et tykt polstret sæde og ryg. Ryggen lænet langt tilbage ved hjælp af gaspatron under sædet, der giver en let og blød bevægelse. Denne udløses ved hjælp af diskret strop i siden, der er let at få fat i. Når sædet ligges tilbage sker der med synkron ændring af sædet, der glider lidt frem og ned. Du har også mulig får at indstille nakken i sædet ved let vip. Kombineret med nakkepuden, kan du indstille stolen til den perfekte siddestilling.

OBS: Denne stol er en bestillingsvare fra Schou Andersen møbelfabrik. Den kan polstres i mange forskellige typer tekstiler og kunstlæder.

Leveringstid: ca. 6 uger

Flot og funktionel otiumstol i let nordisk og tidløst design. Modellen er som standard manuelt betjent. Ved hjælp af brugerens vægt presses ryggen bagover og fodstøtten bliver foldet ud synkront. Den ønskede siddestilling kan låses fast. Stolen har manuelt indstillelig nakkestøtte. Stolen har integreret fodstøtte og kommer helt ned i hvileposition.

OBS: Denne stol er en bestillingsvare fra Schou Andersen møbelfabrik. Den kan polstres i mange forskellige typer tekstiler og kunstlæder.

Leveringstid: ca. 6 uger

Otiumstol i et stramt let nordisk og tidløst design. Denne otiumstol har glidebeslag, så ryglænet vippes bagud og sædet glider frem. Regulering er trinløs og foregår ved påvirkning med brugerens vægt, som kan låses i alle positioner. Glidebeslag kan låses i alle positioner eller alternativt stå indstillet til brugerens vægt, således at sæde og ryg bevæger sig dynamisk. 

Denne otiumstol 7021sj fra danske Schou Andersen er ekstrem stabil og giver god støtte til brugeren. Stolen har høj siddekomfort, også ved oprejsning. Stolen er stabil både under brug og hvis man støtter sig til den uden risiko for at den tipper.

Stolen her er polstret med Valencia kunstlæder i 100% vinyl. Det er en særdeles slidstærk polstring, der er modstandsdygtig overfor gnidninger og bakterier og vira. Den er let at rengøre og holde ren.

Valencia farvekort   -   Medley farvekort  -  Dolce farvekort  -  Fame Farvekor

Leveringstid: ca.4-5 uger

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk