Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

XXL stole

XXl stole er særligt velegnede til personer der vejer over 120 kg, eller har brug for et ekstra bredt sæde. Stolene i denne kategori er kendetegnede ved at de er bygget ekstra solidt, og kan klare belastning fra 145 - 300 kg. XXL stole har også et ekstra bredt sæde, så de passer til dem der skal sidde i dem. Vi har både spisebords-stole, klassiske otiumstole og polstrede otiumstole med løft, der tåler høj vægt. XXL stole med sædeløft er også bygget til at kunne løfte svært overvægtige personer, der har svært ved selv at rejse sig. Derfor er disse XXL stole også et suverænt hjælpemiddel.

Har du et særligt ønske om en XXL stol - kontakt os venligst på telefon 40 43 79 69 eller send os en mail på kontakt@seniorkomfort.dk

Stella er en meget solid otiumstol i XXl størrelse, der kan løfte op til 250 kg. Denne løftestol er i særdeles høj kvalitet, med forstærket stålstel og ekstra bred sædebredde på 61 cm. 


Stella xxl otiumstol er polstret i lækker slidstærk sort læder, der let kan tørres over med en våd klud ved spild. Den har 3 motorer indbygget til betjening af ryglæn, sædeløft samt individuel indstilling af fodstøtte. Men derudover får du her en XXl stol i suveræn kvalitet, med en komfort der ikke måler sig med mange andre stole. Stolens enorme siddekomfort skyldes også dens indre, der er bygget op med formstøbt elastisk i top kvalitet.

Denne stol har ikke mindre en 3 motorer, så den er rustet til at kunne løfte op til 250 kg.

Stella XXL otiumstol er ikke bare et fantastisk hjælpemiddel, men også en fantastisk hvilestol til de lidt tungere brugere.

Leveringstid: 5-10 hverdage 

Magnum XXL otiumstol er fremstillet til meget overvægtige personer. Derfor er slummet i stolens sæde lavet specielt med henblik på en høj vægtfordeling. Denne stol er er testet og godkendt af Askov Højskoles slankehold og kan bære op til 300 kg.

Formspændt serie i et tidsløst design med hovedvægt på stor styrke, funktionalitet, brugervenlighed og høj siddekomfort. Udviklet til det hårde brug på kontrakmarkedet inden for hospitaler, plejehjem og hospice. Stellet er tappet, dyvlet og limet sammen, så man undgår at skulle efterspænde stolen og samtidig holder rene linjer for optimal rengøring. Stolen er lavet med minimum syninger og polstringer er lukket så der ikke suges fugt og bakterier.

Magnum XXL otiumstolen er med et stel af lakeret bøgetræ, og kan polstres både med stof eller kunstlæder. Ved bestilling finder vi sammen den farve og tekstiltype, der passer dit behov.

Leveringstid: ca. 5-6 uger

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk