Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Rollator

Lets Go indendørs rollatoren er igen et eksempel på flot og banebrydende design fra svenske TrustCare. Det er en særdeles fin og elegant lille rollator, der er let kan manøvrere rundt selv i små rum som toilet eller køkken. Lets Go rollatoren fås både i mere klassiske lakerede stel, og i den flotte model med stel i lakeret bøgetræ. Rollatoren har små gummihjul egnet til indendørs brug, og kommer med en praktisk transportbakke. Det bløde bøjlehåndtag kan let justeres i højden, så det passer præcis til dig.  Bremsen er installeret ligeledes som en bøjle pralet med håndtaget, der går den let og hurtigt i brug. Den kan også betjenes med bare én hånd. 

Når du ikke bruger din Lets Go rollator kan den let og hurtigt foldes sammen, og forbliver stående i oprejst stilling.

Trust Lets Fly udendørs rollator i Rød

Trust Lets Fly udendørs rollator, er kvalitets hjælpemiddel der er svenskproduceret men italiensk designet. Her får du altså en rollator der er noget helt særligt. Lets Fly rollatoren er en meget let og elegant rollator. Den er konstrueret ud af et stykke aluminium. Det gør at der ikke er grimme samlinger og svejsninger, og denne rollator fremstår mere strømlinet. Derudover er bremsekabler ført indeni stellet. Det sikrer at de ikke hænger fast i noget på din vej, men giver også et flottere udseende.

Let Fly rollatoren er beregnet til udendørs brug. Derfor har den ekstra store drejbare forhjul, så du lettere kan komme over kantsten og andre forhindringer. Baghjulene har indbygget affjedring samt skærme over hjulene - så du ikke får snavs på tøjet i vådt vejr.

Leveringstid andre farver 2-3 dage

Let's Shop er et stilsikkert valg i italiensk design fra svenske Trust Care. Denne smarte vogn er til dig der måske ikke er helt klar til en klassisk rollator, men ofte bruge en indkøbsvogn. Her får du både en handy og smart shopper, med den indbyggede støtte og sikkerhed en rollator giver dig.

Leopard er en smart let rollator fra Mobilix, der er er behagelig at manøvre rundt med og let at klappe sammen. Den fås i 4 smarte farver, og leveres med smart aftagelig taske samt praktisk rygbælte - til når du skal tage et hvil.

Leopard er bygget op med et stel i solid men let aluminium, og på store let drejelige hjul der hurtigt kommer over enhver kantsten. Sædet på Leopark er af stærk nylon, der kan bære op til 150 kg. Håndtag kan naturligvis let og hurtigt højdeindstilles op og ned. Leopard rollator er udstyret med to låsbare bremser, der bremser på baghjulene. Skal du forcere mindre forhindringer, er der ved baghjulene i stellet en integreret trædepedal, du kan træde på for at lette vognen foran. 

Fordele ved Leopard rollatoren:

  • Aftagelig indkøbstaske med 2 håndtag
  • 2 låsbare bremser med parkeringsfunktion
  • Testet og godkendt til en brugervægt op til 150 kg.

Super smart indendørs rollator i let design. Med denne rollator kan du nemt komme omkring, selv i mindre stuer og køkkener - og stadig føle dig sikker. Med de små praktiske hjul og den praktiske bakke med kurv under, kan du fragte kaffekoppen eller strikketøjet med dig rundt. 

Jaguar Supreme er med et praktisk bøjlehåndtag, så den også kan styres med en hånd. Under håndtaget findes bremsen, som låses ved et lille klik. Supreme modellen er med stel med træ look og hvid, samt fin bakke også i træ. Til dig der sætter pris på det naturlige design. 

Med rollatoren følger udover afsætningsbakke en aftagelig taske. Rollatoren bremser på 2 af de fire hjul. Den er produceret i letvægtsmaterialer og kører derfor ekstremt nemt, uden at virke ustabil. Den er dog kun beregnet til indendørs brug.

Jaguar Supreme bestilles direkte ved forhandler og sendes til dig i løbet af få dage. Du får dermed en billig fragt.

Leveringstid: 1-3 dage

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk