Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Støttestole

Støttestole og ståstole kan være en stor hjælp til mange praktiske opgaver i hjemmet. De ses blandt andet brugt som hjælpemiddel til dig der gerne lave mad i køkkenet, men har svært ved at stå op så længe det kræver. Her kan ergonomiske støttestole med hjul, hjælpe dig til hurtigtat komme omkring - uden at belaste benene.

Med Egholm ergonomisk sadelstol sikrer du dig en rank og sund siddestilling mens du arbejder. Sædet er formet på en måde så du samtidigt får en åben siddestilling, der også er med til at sikre god blodcirkulation - helt ned i fødder og ben.Stolen er uden ryglæn, derfor trænes din ryg hele tiden under brug - samt styrker hele din krop.

Så hvad enten du har brug for støtte i køkkenet, værkstedet eller måske i hobbyværelset - så kan du bruge en sadelstol.

En ergonomisk sadelstol fra Egholm skind er en høj kvalitetsstol, der bliver produceret på ejet værksted i Hedensted.

Leveringstid: 1-3 dage

Med Senior Universal stå-/støttestol, kan du få den støtte og hjælp du behøver i alle dine daglige gøremål.  Dens særlige sæde er udformet på en måde, så man hurtigt kan sætte sig på den fra alle sider. Sædet er lavet af formstøbt skum og er designet så du undgår tryk på halebenet. Dette gør også at du ikke belaster din rygsøjle unødigt.

Senior  Universal stå-/støttestol kan ligesom vores andre støttestole let justeres i højden. På den måde kan du bruge den ved forskellige bordhøjder.

Du ved hjulvalg få en stol der f.eks kun ruller når du sidder på den, eller som altid står fast ved belastning. På denne stol kan du både vælge en lækker læderpolstring, eller rengøringsvenlig kunstlæder der kan afsprittes.

Der er 5 års garanti på Universal støttestolen, og den har en max. vægtbelastning på 160 kg.


Leveringstid: 1-5 dage

Nina støttestol med centralbremse er en rigtig praktisk og ergonomisk stå-/støttestol.  Den fylder ikke særlig meget, og er nem at tage med i f.eks sommerhuset. Udover at være en smart lille og super ergonomisk arbejdsstol, så har den også en indbygget centralbremse. Dette gør den især velegnet ældre med nedsat førlighed eller brugere med et handicap.

Ved hjælp af det tydelige røde håndtag under sædet, bremser stolen på 2 hjul. I brug er stolen således hele tiden bremset og står fast på gulvet, indtil du trækker håndtaget. Når håndtaget er aktiveret bliver hjulene låst op, og du kan bevæge dig rundt på den.

Denne smarte centralbremse er med til at mindske ulykker i f.eks køkkenet, eks. hvis man bukker sig ned og skal tage noget i opvaskemaskinen.

Leveringstid: 1-3 dage

Anne stolen er en praktisk arbejdsstol med central bremse. Den er særlig velegnet til f.eks støtte i f.eks køkkenet, hvor den ikke fylder meget og derfor let kan komme ind til køkkenbordet. Anna bremsestol har benudskæring i sædet, som er fyldt med lækkert formstøbt koldskum. Det lave ryglæn på stolen giver ekstra støtte til lænd og ryg. Ergonomien altså helt i top.

Anna bremsestol kan indstilles i højden, , sædet kan indstilles med tip og ryglænet kan indstilles ind og ud og op-ned. På den måde kan du indstille stolen, så den passer perfekt til dig. Anna bremsestol er som udgangspunkt bremset når du sætter dig. Ønsker du at aktivere hjulene, trækker du i det røde håndtag under stolen. Når håndtaget slippes, er stolen atter bremset. på den måde undgås mange ulykker i en arbejdssituation - f.eks ved tømning af opvaskemaskine. En Anna bremsestol vil ikke glide væk under dig, når du bukker dig ned.

Leveringstid: 1-7 dage

Birgit bremsestol med armlæn er en ergonomisk og praktisk arbejdsstol, der egner sig til seniorer i ejet hjem. Sædet er udformet med praktisk benudskæring, så du får en god bredstillet arbejdsstilling med dine ben, og du nemt kan bevæge dig fra a til b. Birgit bremsestol har også en lavt ryglæn, der giver optimal støtte til lænd og ryg. Ryglænet kan både indstilles i højden, og ind og ud i ryggen. Med de solide armlæn på stolen, er der en god støtte, når du skal rejse og sætte dig. Armlæn kan også indstilles i højden.

En bremsestol som denne er suveræn i f.eks køkkenet som en fast støtte i dit arbejde. Bremsefunktionen gør at stolen altid stor fast, og kun ruller når du vælger det ved hjælp af håndtaget under stolen. Dette er med til at minimere fald ulykker.


Leveringstid; 1-7 dage

Knud bremsestol med højt ryglæn er en ergonomisk arbejdsstol i høj kvalitet. Den er udstyret med et lækkert komfortabelt formstøbt sæde, der giver støtte og har afrundet forkant. Den specielle runde kant sikrer at der ikke lukkes for blodomløbet til fødder og ben.

Sædet kan desuden skråtstilles. Knud bremsestol har et lækkert ryglæn, der giver god støtte og nemt kan indstilles ud og ind, samt op og ned. Positionsarmlæn, der er nem at indstille i højde. Knud Bremsestol fylder ikke så meget og syner ikke af en “handicap”  stol.

Denne stol er automatisk bremset, når du sætter dig på den.  Når du trækker i det lille håndtag under sædet, så låses hjulene op, og du kan køre med stolen. Når håndtaget slippes, er hjulene atter låst. Dermed undgås mange ulykker i hjemmet. Eks. hvis man bukker sig ned og skal tage noget i opvaskemaskinen, så ER stolen bremset og glider ikke bagud.

Leveringstid 1-7 dage

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk