Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Mærker

 • Farstrup Furniture

  Farstrup Furniture

  Farstrup Furniture har produceret dansk design og kvalitet indenfor hvilestole siden 1910, fra fabrikken beliggende på Nordfyn. I dag er farstup stadig kendt for noget af det ypperste indenfor møbelsnedkeri - produceret på dansk jord  men kendt udover landets grænser.

 • Himolla

  Himolla

  Himolla er verdenskendt for sin høje tyske kvalitet af lænestole og otiumstole med sædeløft. Fabrikken i Tyskland har produceret disse stole i mere end 30 år, og forhandles mange steder i DK og Europa. Vi har hos Seniorkomfort god erfaring med Himolla stolene.

 • Nordic C

  Nordic C

  Nordic er især kendt for deres populære otiumstol Sorø stolen. Det er en ergonomisk og komfortabel seniorstol i klassisk design. Nordic C har stor succes med at lagerføre disse stole i Danmark i forskellige varianter til hurtig levering. Til stor fordel for Seniorkomforts kunder.

 • Schou Andersen møbelfabrik

  Schou Andersen møbelfabrik

  Schou Andersen møbelfabrik er særlig kendt for at producere hvilestole og spisebordstole til hospitaler og plejehjem. Produktionen er under egne vinger på fabrikken i Vejen. Men kvalitet og design er kendt i store dele af Europa. Seniorkomfort har fået lov til at forhandle Schou Andersens produkter til privatmarkedet, samt også til institutioner i Danmark. 

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk