Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Liste over produkter efter mærke Farstrup Furniture

Farstrup Furniture har produceret dansk design og kvalitet indenfor hvilestole siden 1910, fra fabrikken beliggende på Nordfyn. I dag er farstup stadig kendt for noget af det ypperste indenfor møbelsnedkeri - produceret på dansk jord  men kendt udover landets grænser.

-10%

Farstrup 5910 otiumstol er en flot klassisk, ergonomisk og tidsløs seniorstol fra danske Farstrup stole fabrik. Denne model med gråblå polstring er en del af Farstrups Quickship sortiment. det vil sige den produceres løbende på fabrikken, klar til hurtig levering til dig. Kvaliteten er selvfølgelig samme høde standard som på alle deres andre stole. 

Stolen kan vælges med stel i formspændt bøg- eller egetræ, begge lakeret med lysnet lak. Polstringen er en slidstærk polyester tekstil i en mørk grå/blå farve, der har en høj slidstyrke.

Farstrup 5910  otiumstol er en god rummelig stol med en god sædebredde på 54 cm, der passer de fleste. Sidehøjden på denne stol kan derimod tilpasses fra min. 30 cm helt op til 51 cm. Derfor kan både lave som høje personer, sidde godt i denne stole.


Tilpasningen af stoleben foretages på de færdige Quickship modeller, uden betydning for leveringstiden. Med stolen følger også en dejlig nakkepude, der kan justeres i højden. Ønsker du en lækker fodskammel med praktisk indbygget magasin - kan dette tilkøbes.

Farstrup 5910 otiumstol findes også i en smal model, og kan tilpasses i forhold til f.eks sædedybde. Kontakt os nærmere hvis der er behov for en særlig tilpasset stol. 

Leveringstid: Quickship model 5-10 hverdage

-10%

Farstrup Applaus otiumstol 5610 med nakkepude, er en solid seniorstol i flot nordisk design. Alle stole fra Farstrup Furniture er kendetegnet ved grundigt møbel snedker håndværk, med gennemtænkte detaljer. Den bliver produceret på fabrikken i Farstrup på Fyn, der har produceret stole siden 1910. 

Denne model af Applaus stolen er en del af Farstrups Quickship sortiment, der står færdigproduceret på fabrikken til hurtig levering. Stolen er monteret på formspændt bøgetræ lakeret med lysnet lak. Kernen i sæde og ryg består af høj kvalitet formstøbt koldskum, der giver en god langtidsholdbar fast siddekomfort. 
Denne Quickship model af Farstrup Applaus otiumstol 5610 er polstret med en slidstærk polyester stof i mørk grå. 

Applaus stolen har en siddehøjde på 47 cm, som kan tilpasses mellem 30 og 47 cm. Stadig med kun max 14 dages levering.

Applaus sæt: stol plus fodskammel pris kun: kr. 9195,- 
Ved senere køb af skammel - samlet pris: kr. 10.945,-

Leveringstid: 5-10 hverdage

-10%

Farstrup Nobel otiumstol er en virkelig smuk seniorstol. Dens slanke og næsten ædle udtryk, gør den til noget helet særligt. Nobel stolen er til dig der sætter pris på snedkerhåndværk i verdensklasse, hvor træets unikke linjer træder i karakter. 

Nobel er en stol hvor der i højeste grad er blevet kælet for detaljen, og samtidigt er gjort en dyd holde alt snorlige. Farstrup Nobel otiumstol er ikke bare en fryd for øjet, men også fantastisk at sidde i. Med en god fast koldskum der ikke taber pusten, og et højt dejligt ryglæn der giver god støtte i mange timer.


Denne model er en del af Farstrup's Quickship sortiment. Det vil sige, stole der står klar og færdigproducerede og klar til hurtig levering. Stellet er i massivt egetræ med en lysnet lak, sæde og ryg er polstret med Capture fra Gabriel. 85% uld og 15% polyamid. Denne tekstil har en usædvanlig høj slidstyrke, hvilket gør at den også kan bruges i offentlige miljøer.

Leveringstid: Quickship model 5-10 hverdage

-10%

Farstrup Plus 5040 er den bedst sælgende funktionsstol fra Farstrup. Det er en fantastisk hvilestol og hjælpemiddel i et, der er udviklet med optimal ergonomisk siddekomfort for øje.

Stolen har flere forskellige funktioner, der hjælper dig med at indstille den helt rigtig stilling for dig. Ryglænet kan lænes tilbage ved hjælp af elektrisk betjening. For dig der synes det er besværligt med en fodskammel, så får du let fødderne op med den indbyggede fodhviler.

Men det der gør denne stol til et helt unikt hjælpemiddel er det integrerede sædeløft, der løfter hele stoleenheden, så du får støtte hele vejen op. Det giver en særlig mulighed for gangbesværede ældre, at blive længere i ejet hjem med dette hjælpemiddel.

Quickship model Levering 5-10 hverdage
Polstring grå Medley (60004) - Stel bøg lysnet lak - sædehøjde 47 cm

Andre modeller: leveringstid: ca. 6 uger

Vælg farve på Polstring ved hjælp af farvekort nederst på denne side.  Du kan også kontakte os på tlf: 40 43 79 69 for hjælp til bestilling af denne stol.

-10%

Farstrup 5920 er en klassisk otiumstol den velkendte møbelfabrik på Fyn. Denne stol er en del af deres Plus serie, som er gode ergonomiske seniorstole i forskellige størrelser, der kan tilpasses efter behov. Stolen har en god støtte i ryg og læn, gode stabile armlæn og en justerbar nakkepude. Denne model har et ryglæn med rund ryg, og fås både i en medium bredde og en smal model.

Farstrup Plus 5920 er med glidebeslag, der ved skub af ryggen læner ryglænet tilbage til hvileposition. Til stolen kan tilkøbes en praktisk skammel med magasin, til at hvile benene på.

Du kan få tilpasset en Farstrup Plus 5920 ved besøg i vores showroom, eller besøg af vores Farstrup stolebus. På den måde kan vi tilpasse sædehøjde, lændestøtte eller sædedybde. Når du bestiller en Farstrup stol kan du desuden selv vælge hvilken stelfarve du vil have, i bøgetræ eller eg. Der er også et stor udvalg af forskellige stofpolstringer eller læder.  Er der ikke en stoffarve eller type her på siden, så kontakt os venligst for mere info om polstringer.

En Farstrup Plus otiumstol bliver produceret på bestilling, og tager cirka 4-6 uger. Du ser farvekort nederst på siden.

Leveringstid: 4-6 uger

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk