Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

IMG Norway - Hvilestole i norsk kvalitet

IMG Norway - Hvilestole i norsk kvalitet

IMG Norway er en af Norges førende møbelproducenter. De har hovedsæde i Sykkylven på Norges vestside. Udover de smukke fjelde og dybe fjorde, er regionen også er kendt for møbelproduktion i topklasse.

IMG Norway er også en del af Ekornes Asa gruppen, som producerer de kendte Stressless hvilestole og Svane madrasser. Datterselskabet har samme passion for at udvikle og producere kvalitets hvilestole med fokus på ergonomi, kvalitet og ikke mindst værdi for pengene.

Kollektionen spænder vidt. Fra de mere enkle otiumstole til fuld-polstrede multifunktions hvilestole til sofaer og kontorstole. Men uanset hvilken type produkt, er det tydeligt at der lagt stor vægt på komfort og ergonomi. Kvaliteten er absolut også i top, og derfor gives 10 år garanti på de fleste af deres produkter.

De lækre hvilestole er produceret på fabrikker i Vietnam og Thailand, i tæt samarbejde med hovedkontoret i Norge. Alle stole er udviklet af det norske udviklingsteam, som designer og tester nye stole kollektioner før produktion. Teamet af designere og håndværkere, arbejder sammen om den samme lidenskab for at skabe det perfekte. En kombination af nyeste viden indenfor ergonomi, godt gammel håndværk og moderne teknologi.

Når stolene er klar til at gå i produktion, sker det i tæt samarbejde med fabrikkerne: På den måde sikres kvaliteten sikres hele vejen - fra tegnebrættet til færdig stol.

IMG Norway er en møbelproducent i konstant udvikling. De stræber efter altid at tiltrække dygtige og erfarne arbejdskraft, der deler deres kærlighed for møbler og for at skabe det perfekte. Vi har her hos Seniorkomfort valg at vise et begrænset udvalg af deres hvilestole, der især passer til ældre brugere. Men vi kan også skaffe lænestole fra deres fulde sortiment af kvalitets hvilestole.

Se mere på https://imgcomfort.com

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk