Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Nyhed - Seniorkomfort er nu Farstrup forhandler

Nyhed - Seniorkomfort er nu Farstrup forhandler

Vi er her hos Seniorkomfort meget glade og stolte over nu at kunne kalde os Farstrup forhandler. Otiumstole fra Farstrup stolefabrik på Fyn er møbelsnedker kvalitet i bedste nordiske stil og design. Fabrikken har eksisteret siden 1910, ligesom det gode håndværk. Især er stole fra Farstrup kendt for at kunne tilpasses meget individuelt, så du ikke bare får en stol i bedste kvalitet, men også en stol skræddersyet til dig.

Når du køber en lænestol eller otiumstol fra Farstrup Furniture, får du også en del af en dansk succes historie. Stolene er altid blevet designet og produceret, lige fra dengang at stedet var en savværk tæt på de nordfynske skove. Der har altid været stor vægt på bæredygtighed, ligesom der er stor respekt for det træ der fældes for at bearbejdes til stole. 

En stol der fødes her hos Farstrup. går igennem mange faglærtes kyndige hænder. En tur gennem de gamle fabrikshaller møder man snedkere, polstere og syersker - der alle sætter hver deres præg på det færdig resultat. En smuk solid stol, lavet med de bedste råvarer - produceret til at kunne holde i generationer.

At skulle forhandle stole som Farstrup går meget godt i hånd med Seniorkomfort's mission. At finde den bedste ergonomiske stol til den enkelte kunde. Med en Farstrup stol der kan tilpasses på alle leder og kanter, kan vi nu gøre dette arbejde endnu bedre. Det glæder vi os meget til at komme i gang med. 

Som et nyt tiltag vil vi derfor også tilbyde vores kunder et besøg af vores Farstrup stolebus. På den måde kan vi hjemme hos dig, tilpasse en en Farstrup stol - så den passer perfekt. Det arbejde gøres nu engang bedst sammen med kunden, og ved at sidde i den stolemodel der skal tilpasses. 

Fra december måned 2021, åbner vi også kontor og Showroom i Slagelse, så kunder også kan besøge os.

Er du interesseret i et besøg fra vores Farstrup Stolebus, kontakt os på tlf. 40 43 79 69 eller skriv til kontakt@seniorkomfort.dk

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk