Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Hjort Knudsen otiumstole - Dansk design og kvalitet

Hjort Knudsen otiumstole - Dansk design og kvalitet

Nu kan du også bestille en lækker otiumstol fra danske Hjort Knudsen. Det er danskdesignede komfortstole i højeste kvalitet, produceret i Europa. Så når du køber en Hjort Knudsen stol støtter du en dansk virksomhed, og en europæisk produktion. 

Hjort Knudsen møbler har eksisteret siden 1968, og blev startet som en lille iværksætter virksomhed af ægteparret Ina og Arne Knudsen. Dengang i sidst 60'erne lavede de kvalitets skoletasker og penalhuse i læder. Siden voksede produktionen, og blev udviddet til komfortstole på drejesokler med ryglæn der kunne lægges ned. I dag er Hjort Knudsen stadig kendt for sit store sortiment af komfort lænestole, men de har også et flot udvalg af otiumstole med løftefunktion.

I sortimentet findes både den meget klassiske otiumstol på fast træstel, med og uden elektrisk sædeløft, og de fuldpolstrede funktionsstole. Der er en stol til ethvert behov, om du har behov for en stol med indbygget hjælpemiddel - eller bare en flot komfortabel lænestol. 

Hjort Knudsen otiumstole og lænestole bliver producere på egne fabrikker rundt om i Europa. Her arbejder veluddannede fagfolk i et højteknologisk produktionsmiljø. Men altid med fokus på det gode håndværk og grundig kvalitetskontrol. Når en stol fra Hjort Knudsen bliver produceret, har alle dele af den været igennem menneskehænder. For at kunne sikre høj kvalitet og leveringssikkerhed, producerer Hjort Knudsen selv alle komponenter til deres stole. Det gælder både koldskum og polster til kernen af stolen i stål og træ. Derfor arbejder Hjort Knudsen også løbende på at udvikle nye teknologier i produktionen for at højne kvalitet og effektivitet.

Når du vælger en stol fra Hjort Knudsen, har du et væld af muligheder i forhold til design, funktionalitet og polstring. Hver enkelt model fås ofte både med manuel betjening eller elektrisk, samt i forskellige størrelser og vægtklasser. Med et ekstremt stort udvalg af tekstiler og læder i mange forskellige farver – kan du få din egen helt unikke stol.

Hjort Knudsens designere arbejder løbende på at udvikle nye moderne designs, samt optimere eksisterende. Denne udvikling har både fokus på de ergonomiske principper, og med tanke for møblernes brug i hverdagen. Hvert år kommer nye stole til, ofte med inspiration fra ikoniske møbel designs og nye trends.

Med en otiumstol eller lænestol fra Hjort Knudsen, får du et produkt med høj kvalitet og komfort, men også i et design der holder.

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk