Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Nyhed - Seniorkomfort åbner showroom

Nyhed - Seniorkomfort åbner showroom

Siden åbning af Seniorkomfort webshoppen i 2018, er det gået rigtigt godt med at sælge otiumstole på nettet. Men nu åbner Seniorkomfort også et fysisk showroom og kontor, hvor fremtidige kunder kan komme forbi og prøve et udvalg af otiumstole og løfte stole.

Showroom vil være åbent de fleste dage i dagtimerne, men man vil kunne booke et møde på forespørgsel til prøvning af stolene med grundig vejledning.  I vores showroom vil du blandt andet kunne finde et udvalg af de populære Farstrup stole, som kan tilpasses så den passer perfekt individuelt. Vi har værktøjer i showroom til netop dette arbejde, hvorefter den skræddersyede stol kan bestilles.

Udover Farstrup stolene, vil man også kunne afprøve Sorø stolen fra Nordic c. Det er en stol vi har solgt rigtigt mange af, og som har et fint Fast Track hurtig sortiment. Vil du designe din helt egen Sorø stol, har vi en masse tekstil prøver man kan se og føle på.

Hos Seniorkomfort sælger vi rigtigt mange otiumstole med indbygget sædeløft. Det er blandt andet stole fra tyske Himolla, Hjort Knudsen, Nordic C og Søberg stole. Det er typisk større fuldpolstrede stole med elektrisk betjening. Vi har et lille udvalg af disse stole på adressen, men kan skaffe lagervarer hjem hurtigt, skulle der være en særlig model du vil prøve.


Vi holder til på Merkur 2 vej i Slagelse tæt på motorvej tilkørsel. Der er gratis parkeringsplads lige ved døren, og let adgang til showroom i stue etagen.

Vi glæder os til at se rigtig mange nye kunder i vores Showroom


Kontakt os på kontakt@seniorkomfort.dk for at lave en aftale om besøg eller ring på 40 43 79 69.

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk