Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Seniorkomfort showroom


Seniorkomfort showroom er en mulighed for at finde den helt rigtige stol til dig selv eller en af dine pårørende.
Her har vi et udvalg af vores bedst sælgende otiumstole stående, så du kan komme og prøve-sidde dem. 

Personlig rådgivning

Vi har de sidste 3 år solgt mange otiumstole primært via vores webshop kombineret med grundig vejledning over mail og telefon.
Men i vores showroom kan vi nu yde en mere personlig og direkte service, i forhold til at tilpasse stolene, så de passer perfekt til dig. 

Afprøvning af sæde-løft stole

I Seniorkomfort Showroom kan du blandt andet prøve funktionaliteten i vores elektriske sædeløft-stole, eller se og prøve udvalget af traditionelle otiumstole. Vi vil have et udvalg af kvalitets løfte stole fra Tyske Himolla, Søberg stole og Nordic C.  Er der en særlig stol fra lager, som du ønsker at prøve, kan vi indenfor kort tid skaffe den hjem til afprøvning. 

Tilpasning af Farstrup stole

I Seniorkomfort showroom har vi også et udvalg af de mest solgte Farstrup otiumstole, samt værktøjer til individuel tilpasning af stolene.
Vi har en række tekstil- og læderprøver til rådighed, samt fysiske prøver af stelfarver. På den måde kan du hos os, få designet din helt egen Farstrup stol.

Beliggenhed tæt på motorvej

Vores Showroom er beliggende i udkanten af Slagelse, tæt på motorvejsafkørsel. Så det er let at komme til og fra et besøg hos os. 
Vi har også fri parkering lige ved døren, og vores Showroom er beliggende i stueplan. 

Fleksible åbningstider

Vi har i vores showroom ikke nogle faste åbningstider. Men da det også er vores kontor, er vi her de fleste dage i dagtimerne. Er det ikke muligt for dig at besøge os i dagtimerne, har du mulighed efter aftale at komme aften eller weekend. Bare du ringer og bestiller en tid i forvejen. Så ved vi også lidt om hvad du leder efter, og om vi har den stol i showroom.


Showroom adresse

Merkurvej 2 

4200 Slagelse

Ring for at aftale tid på mob. 40 43 79 69 eller mail os på: kontakt@seniorkomfort.dk

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk