Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Ayo L - Spisebordsstol m. lavt ryglæn

3.259,00 kr.
Inkl. moms

Ayo spisebordsstolen er et flot stykke snedkerhåndværk kombineret med smukt nutidigt design og optimal funktionalitet.Stolen er designet af danske Friis & Moltkesog produceret af Schou Andersen møbelfabrik. Der er altså tale om kvalitet og design i topklasse.

Stolen er med et massivt træstel, med praktiske armlæn der giver god støtte når man skal op af stolen. Ayo spisebordsstol er produceret efter de bedste håndværks traditioner. Derfor er stellet tappet, dyvlet og limet sammen. På den måde undgår du at skulle efterspænde stolen, og de rene linjer i designet bevares.

Obs. Dette er en vare der bliver produceret på bestilling. Normal leveringstid er derfor ca. 6 uger.

Stelfarver:
Polstring:
Antal:

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

165 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 3.259 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 165 kr. Samlede kreditomkostninger 696 kr. Samlet tilbagebetaling 3.955 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 21,12%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere

Ayo Spisebordsstol med lavt ryglæn er et rigtigt godt stykke snedkerhåndværk. Stolens stel er lavet i massivt træ, der som standard er lakeret med syrehærdende lak. Det vil sige at den også er godkendt i institutioner og plejehjem, hvor grundig rengøring og afspritning er i nødvendigt. Til privat brug kan stolen leveres i andre overfladebehandlinger som oliehandling, sæbebehandling eller i ren natur. Selve sædet på stolen er produceret i stærk krydsfinér, der er polstret med et minimum af syninger. Igen for at undgå snavs og bakterier i at slippe ind.

Mål:

  • Højde: 78 cm 
  • Dybde: 55 cm
  • Bredde: 58 cm 
  • Sædehøjde: 46 cm 
  • Sædebredde: 50 cm 
  • Sædedybde: 45 cm 
  • Ryghøjde: 33 cm
  • Vægt: 8 kg
AY-L

Produkt information

Materiale stel
Lakeret bøg el. oliebehandlet eg
Polstring
Medley polyester el. Basic uld
Koldskum
Forryg 2 5mm 32 kg/m 3 , bagryg 5 mm 26 kg/m 3
Koldskum
Sæde 25 mm - 50 kg/m 3

Specifikke referencer

Download

Ayo lav otium spisebordsstol

Detaljeret beskrivelse og info om materialer

Download (59.49k)
Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk