Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Sorø Plus Otiumstool i flot sort Zorro læder. Kómfort i topklasse.
  • Sorø Plus Otiumstool i flot sort Zorro læder. Kómfort i topklasse.

Sorø Plus Otiumstol - Sort læder/skai

6.695,00 kr.
Inkl. moms

Sorø Plus Otiumstol er en rigtig god hvilestol i super kvalitet. Denne variant er i lækker slidstærk læder, som både er rigtig holdbar og flot - men også meget praktisk. Læder tåler bedre spild og uheld end stofpolstring og er derfor særdeles populær. 


Sorø Plus Otiumstol er dejlig blød polstret og har det særlige Plus system til let betjening af ryglænet til hvileposition. Med et let tryk på den diskrete metalbøjle og ryggen skubbes uhindret tilbage, mens sædet forbliver stille.

Levering: 5-10 arbejdsdage

Størrelse:
Fodskammel:
Antal:

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

235 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 6.695 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 235 kr. Samlede kreditomkostninger 1.764 kr. Samlet tilbagebetaling 8.459 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 17,08%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
: SPL - 100
Otiumstole

Mål. str small
Bredde: 66 cm
Siddehøjde: 42 cm
Siddedybde: 46 cm
Total højde: 98 cm
Total dybde: 69 cm

Mål. str medium
Bredde: 70 cm
Siddehøjde: 47 cm
Siddedybde: 48 cm
Total højde: 109 cm
Total dybde: 69 cm

Solrød Plus Otiumstolen er en rigtig god hvilestol i super kvalitet. Den er monteret på formspændt finér som fås i forskellige træsorter og bejdsninger. Sædet er bygget op om en solid stålramme og polstret med formstøbt koldskum i 53-55 kg. Denne version af Solrød otiumstolen er med manuel betjening af ryglæn ved hjælp af en gaspatron for en mere glidende bevægelse. Som tilbehør til stolen fås praktisk fodskammel med eller uden opbevaringsrum.

Sorø Plus otiumstolen er beklædt med læder i høj kvalitet på alle fronter og pvc på bagsiden. Ikke til at se forskel på, men det er med til at holde prisen nede - og samtidigt bevare det eksklusive læder look. Sorø stolen i læder med Plus betjening, er en af de absolut populæreste stole i Tradition Sorø sortimentet.SPL - 100

Produkt information

Materiale stel
Natur lak
Størrelse
Small el. Large
Polstring
Batick læder/Skai
Koldskum
Formstøbt koldskum 53 kg ryg 55 kg sæde
Betjening
Plus system med gasfjeder
Max vægtbelastning
120 kg

Specifikke referencer

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk