Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Otiumstol 6030H med fast ryglæn

5.495,00 kr.
Inkl. moms

Otiumstol 6030H fra Schou Andersen er en solid stol med fokus på klassik stilrent nordisk design. Den er produceret med høj kvalitet, komfort og brugervenlighed i højsædet, og kan derfor både bruges privat og i offentlig regi.

Denne oitumstol er ekstremt stabil og giver dermed en rigtig god støtte til den der bruger den. Der er ikke fare for at otiumstol 6030H tipper, når brugeren støtter sig til den, eller rejser sig fra den. Stellet er utroligt solidt, ad det fra fabrikken er tappet, dyvlet og limet stærkt sammen. Det gør at der hellere ikke bliver behov for at efterspænde denne otiumstol, og den er særdeles rengøringsvenlig. 

Otiumstol 6030H er polstret med brug af mindst mulig syninger, så polstringen er lukket godt inde.

OBS: Denne stol er en bestillingsvare fra Schou Andersen møbelfabrik. Den kan polstres i mange forskellige typer tekstiler og kunstlæder.

Leveringstid: ca. 6 uger

Polstring:
Antal:

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

202 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 5.495 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 202 kr. Samlede kreditomkostninger 1.764 kr. Samlet tilbagebetaling 7.259 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 20,83%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
: SC-6030H
Otiumstole

Denne hvilestol er fra Schou Andersens 6000 serie, der er stilrene otiumstole til brug i private hjem eller institutioner. Det er en kvalitets stol der er lavet til at blive brugt, og derfor også særlig rengøringsvenlig. Her får du altså både høj komfort og lang levetid til en overkommelig pris. Stolene fra denne serie fås både som hvilestole og spisebordsstole. Der kan vælges mellem otiumstole med både lav og høj ryg, samt med eller uden vippefunktion.

Skal betrækkes vaskes eller renses kan det let afmonteres uden brug af værktøjer, hvilket især er en fordel på institutioner. Der ydes 5 års garanti på stolene.

Mål:

  • Totalhøjde: 115 cm
  • Totaldybde: 71 cm
  • Totalbredde: 65 cm
  • Sædehøjde: 46 cm
  • Sædedybde: 45 cm
  • Sædebredde: 53 cm
  • Vægt: 16 kg.
SC-6030H

Produkt information

Materiale stel
Massivt lakeret bøg /syrehærdet lak
Polstring
Medley polyester el. Basic uld
Koldskum
Påklæbet flammehæmmende koldskum

Specifikke referencer

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk