Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Birgit bremsestol med armlæn

6.995,00 kr.
Inkl. moms

Birgit bremsestol med armlæn er en ergonomisk og praktisk arbejdsstol, der egner sig til seniorer i ejet hjem. Sædet er udformet med praktisk benudskæring, så du får en god bredstillet arbejdsstilling med dine ben, og du nemt kan bevæge dig fra a til b. Birgit bremsestol har også en lavt ryglæn, der giver optimal støtte til lænd og ryg. Ryglænet kan både indstilles i højden, og ind og ud i ryggen. Med de solide armlæn på stolen, er der en god støtte, når du skal rejse og sætte dig. Armlæn kan også indstilles i højden.

En bremsestol som denne er suveræn i f.eks køkkenet som en fast støtte i dit arbejde. Bremsefunktionen gør at stolen altid stor fast, og kun ruller når du vælger det ved hjælp af håndtaget under stolen. Dette er med til at minimere fald ulykker.


Leveringstid; 1-7 dage

Polstring:
Højde:
Antal:

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

244 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 6.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 244 kr. Samlede kreditomkostninger 1.764 kr. Samlet tilbagebetaling 8.759 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 16,34%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
: EG-500-351-2-1-1
Forside Støttestole
EG-500-351-2-1-1

Produkt information

Materiale stel
Sortlakeret fodkryds
Betjening
Manuel betjening
Betjening
Ægte læder eller kunstlæder
Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk