Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Knud bremsestol med højt ryglæn

7.495,00 kr.
Inkl. moms

Knud bremsestol med højt ryglæn er en ergonomisk arbejdsstol i høj kvalitet. Den er udstyret med et lækkert komfortabelt formstøbt sæde, der giver støtte og har afrundet forkant. Den specielle runde kant sikrer at der ikke lukkes for blodomløbet til fødder og ben.

Sædet kan desuden skråtstilles. Knud bremsestol har et lækkert ryglæn, der giver god støtte og nemt kan indstilles ud og ind, samt op og ned. Positionsarmlæn, der er nem at indstille i højde. Knud Bremsestol fylder ikke så meget og syner ikke af en “handicap”  stol.

Denne stol er automatisk bremset, når du sætter dig på den.  Når du trækker i det lille håndtag under sædet, så låses hjulene op, og du kan køre med stolen. Når håndtaget slippes, er hjulene atter låst. Dermed undgås mange ulykker i hjemmet. Eks. hvis man bukker sig ned og skal tage noget i opvaskemaskinen, så ER stolen bremset og glider ikke bagud.

Leveringstid 1-7 dage

Polstring:
Højde:
Antal:

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

258 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 7.495 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 258 kr. Samlede kreditomkostninger 1.764 kr. Samlet tilbagebetaling 9.259 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 15,25%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
: EG - 500-401-2
Forside Støttestole
EG - 500-401-2

Produkt information

Materiale stel
Sortlakeret fodkryds
Koldskum
Formstøbt koldskum
Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk