Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Nyhed - Spisebordsstole fra Schou Andersen

Nyhed - Spisebordsstole fra Schou Andersen

Kvalitet fra danske Schou Andersen

Komfort er ikke kun vigtig i dagligstuen - men også ved spisebordet. Derfor har vi længe været på udkig, efter nogle gode solide spisebordsstole. Stole der især egner sig til ældre.

Det har vi fundet nu, med et flot sortiment af stole fra danske Schou Andersen møbelfabrik. Denne leverandør har ikke mindre end 4. generationer på bagen, og producerer fra egen fabrik i Vejen. Schou Andersen møbelfabrik startede med primært at lave møbler til private. Men har i dag et stort marked indenfor plejesektoren. Det ses og mærkes tydeligt på deres stole, som er i en kvalitet der kan holde i årevis.

Stolene udmærker sig alle ved at være designet til seniorer, med den støtte og komfort de har brug for. Her er tale om stole lavet med traditionelle møbelsnedker traditioner. Spisebordsstolene er i massiv træ, der både er tappet, dyvlet og limet sammen. Det giver en særlig solid og stabil stol, hvor stellet ikke behøver at blive efterspændt.

Vi kan levere alle stole i Schou Andersens store sortiment. I webshoppen viser vi dog foreløbig et begrænset udpluk. De stole der kan ligges i kurv, kan både bruges til institutioner samt i det private.

I vores kategori af otiumstole, har vi også udvalgt nogle modeller fra Schou Andersen. Som med spisebordsstolene, er der her tale om meget stilrene og enkle stole med en utrolig styrke og holdbarhed. Otiumstole fra Schou Andersen er skabt til at holde i mange år, derfor er de flotte stel i massivt træ. Det gør at de let kan renoveres og stå som nye, på trods af års slitage.

Stolene kan på bestilling polstres i et utal af forskellige tekstiler, alt efter behov og smag. Har du et helt særligt ønske, sender vi gerne det fulde farvekort. For at gøre det let at hurtigt, at bestille en stol - har vi i shoppen valgt et par muligheder. Her kan du således vælge mellem en slidstærk polyester eller en lækker uld kvalitet.

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk