Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Sorø otiumstol m. sædeløft - Sort læder/skai

12.995,00 kr.
Inkl. moms

Sorø otiumstol med sædeløft er en af den mest sælgende stol i Tradition sortimentet. Stolen har samme komfort som de andre stole i serien, men har både ryglæn der kan ligges ned, og ekstra elektrisk sæde-løft funktion. Denne funktion er diskret skjult under sædet, og betjenes via brugervenlig håndbetjening med spiral-ledning.

Når funktionen aktiveres er det blot sædet det løftes og tippes langsomt fremover. På den måde kommer du let op ad stolen, og bliver hjulpet igen når du skal sætte dig. 

Denne model af Sorø otiumstol m. sædeløft er polstret i lækker slidstærk læder på alle fronter og pvc på bagsiden. Dette giver den et flot og eksklusivt look og er samtidigt meget praktisk at rengøre.

1. stk. på Senior komfort lager til hurtig levering. 

Normal leveringstid:  5-10 arbejdsdage

Antal:

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

431 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 12.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 431 kr. Samlede kreditomk. 2.514 kr. Samlet tilbagebetaling 15.509 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,53%. Der er fortrydelsesret. Læs mere
: SLL - 102

Denne stol er perfekt for dig som har behov for lidt støtte i din dagligdag. Stolen er en klassisk otiumstol med et fast stel og gode solide armstøtter. Sædet har samme gode komfort som andre Sorø stole, med en tyk polstring af formstøbt koldskum. Den ekstra hjælp er gemt under stolen, med den effektive sædeløft.

Måden denne form for sædeløft virker er enkelt og diskret, hvilket også har været med til at gøre stolen så populær. Det er ikke hele stolen der skal løftes, men kun sædet. Under løftet er det dog stadig muligt at holde ved armlænene. Du bestemmer selv, ved hjælp af fjernbetjeningen, hvor langt sædet skal rejses. 

Mål:

  • Højde 109 cm
  • Bredde 70 cm
  • Dybde sæde 48 cm
  • Bredde sæde 50 cm
  • Sidde højde 47 cm
SLL - 102

Produkt information

Materiale stel
Natur lak
Størrelse
Medium
Polstring
Batik læder front/Skai kunstlæder bag
Koldskum
Formstøbt koldskum 53 kg ryg 55 kg sæde
Betjening
Elektrisk sædeløft

Specifikke referencer

Relaterede produkterHåndplukket nye vare fra den bedste designer

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk