Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Forside

Med Egholm ergonomisk sadelstol sikrer du dig en rank og sund siddestilling mens du arbejder. Sædet er formet på en måde så du samtidigt får en åben siddestilling, der også er med til at sikre god blodcirkulation - helt ned i fødder og ben.Stolen er uden ryglæn, derfor trænes din ryg hele tiden under brug - samt styrker hele din krop.

Så hvad enten du har brug for støtte i køkkenet, værkstedet eller måske i hobbyværelset - så kan du bruge en sadelstol.

En ergonomisk sadelstol fra Egholm skind er en høj kvalitetsstol, der bliver produceret på ejet værksted i Hedensted.

Leveringstid: 1-3 dage

Lets Go indendørs rollatoren er igen et eksempel på flot og banebrydende design fra svenske TrustCare. Det er en særdeles fin og elegant lille rollator, der er let kan manøvrere rundt selv i små rum som toilet eller køkken. Lets Go rollatoren fås både i mere klassiske lakerede stel, og i den flotte model med stel i lakeret bøgetræ. Rollatoren har små gummihjul egnet til indendørs brug, og kommer med en praktisk transportbakke. Det bløde bøjlehåndtag kan let justeres i højden, så det passer præcis til dig.  Bremsen er installeret ligeledes som en bøjle pralet med håndtaget, der går den let og hurtigt i brug. Den kan også betjenes med bare én hånd. 

Når du ikke bruger din Lets Go rollator kan den let og hurtigt foldes sammen, og forbliver stående i oprejst stilling.

Med Senior Universal stå-/støttestol, kan du få den støtte og hjælp du behøver i alle dine daglige gøremål.  Dens særlige sæde er udformet på en måde, så man hurtigt kan sætte sig på den fra alle sider. Sædet er lavet af formstøbt skum og er designet så du undgår tryk på halebenet. Dette gør også at du ikke belaster din rygsøjle unødigt.

Senior  Universal stå-/støttestol kan ligesom vores andre støttestole let justeres i højden. På den måde kan du bruge den ved forskellige bordhøjder.

Du ved hjulvalg få en stol der f.eks kun ruller når du sidder på den, eller som altid står fast ved belastning. På denne stol kan du både vælge en lækker læderpolstring, eller rengøringsvenlig kunstlæder der kan afsprittes.

Der er 5 års garanti på Universal støttestolen, og den har en max. vægtbelastning på 160 kg.


Leveringstid: 1-5 dage

Trust Lets Fly udendørs rollator i Rød

Trust Lets Fly udendørs rollator, er kvalitets hjælpemiddel der er svenskproduceret men italiensk designet. Her får du altså en rollator der er noget helt særligt. Lets Fly rollatoren er en meget let og elegant rollator. Den er konstrueret ud af et stykke aluminium. Det gør at der ikke er grimme samlinger og svejsninger, og denne rollator fremstår mere strømlinet. Derudover er bremsekabler ført indeni stellet. Det sikrer at de ikke hænger fast i noget på din vej, men giver også et flottere udseende.

Let Fly rollatoren er beregnet til udendørs brug. Derfor har den ekstra store drejbare forhjul, så du lettere kan komme over kantsten og andre forhindringer. Baghjulene har indbygget affjedring samt skærme over hjulene - så du ikke får snavs på tøjet i vådt vejr.

Leveringstid andre farver 2-3 dage

Otium 7014 spisebordsstol er en flot massiv stol i enkelt tidsløst design.

Denne stol er utroligt flot håndværk og meget skøn at se på. De flotte fingertappede samlinger i træet, gør at stellet nærmest ser støbt ud. Otium 7014 spisebordsstol har en rigtig behagelig siddekomfort, og er trods det lette look ekstremt solid.

Hvad enten stolene skal bruges til stuen derhjemme eller stuen på en institution, så er de designet og konstrueret, så de kan opfylde alle tænkelige behov.

Det praktiske ryggreb giver også ekstra støtte, og letter flytning af dem. Da stolen er lavet efter de bedste møbelsnedker traditioner, er stellet er tappet, dyvlet og limet sammen.

På lager til hurtig levering:

1 stk. med Medley Lysegrå stofpolstring 

Andre farver 6 ugers leveringstid

Nina støttestol med centralbremse er en rigtig praktisk og ergonomisk stå-/støttestol.  Den fylder ikke særlig meget, og er nem at tage med i f.eks sommerhuset. Udover at være en smart lille og super ergonomisk arbejdsstol, så har den også en indbygget centralbremse. Dette gør den især velegnet ældre med nedsat førlighed eller brugere med et handicap.

Ved hjælp af det tydelige røde håndtag under sædet, bremser stolen på 2 hjul. I brug er stolen således hele tiden bremset og står fast på gulvet, indtil du trækker håndtaget. Når håndtaget er aktiveret bliver hjulene låst op, og du kan bevæge dig rundt på den.

Denne smarte centralbremse er med til at mindske ulykker i f.eks køkkenet, eks. hvis man bukker sig ned og skal tage noget i opvaskemaskinen.

Leveringstid: 1-3 dage

Let's Shop er et stilsikkert valg i italiensk design fra svenske Trust Care. Denne smarte vogn er til dig der måske ikke er helt klar til en klassisk rollator, men ofte bruge en indkøbsvogn. Her får du både en handy og smart shopper, med den indbyggede støtte og sikkerhed en rollator giver dig.

Denne spisebordsstol er designet i et enkelt design med rene linier. Stellet har lige rette vinkler, der giver en flot men solid stol der står fast. Otium 6014 er på trods af sit spinkle ydre en slidstærk og robust stol, der giver god støtte når man skal rejse sig eller sætte sig. Derfor er den også særlig velegnet til ældre mennesker.

Otium 6014 er også designet, så de er lette at rengøre. Det betyder at polstringen er lavet med et minimum af syninger. Stellet er lakeret med syrehærdet lak, så det tåler hyppig afspritning. Når stolen ikke skal bruges, eller flyttes kan de stables. Er der behov, kan stolen monteres med to forskellige typer slædehjul.

Otium 6014 spisebordsstol kan polstres både med stof, den mere praktiske kunstlæder eller en helt anden type tekstil. Kontakt os for at høre mere om alle de muligheder der er.

Ekspres levering: Medley Antracit grå 

Leveringstid bestillinger: ca. 4-6 uger

Sorø Plus Otiumstool i flot sort Zorro læder. Kómfort i topklasse.

Sorø Plus Otiumstol er en rigtig god hvilestol i super kvalitet. Denne variant er i lækker slidstærk læder, som både er rigtig holdbar og flot - men også meget praktisk. Læder tåler bedre spild og uheld end stofpolstring og er derfor særdeles populær. 


Sorø Plus Otiumstol er dejlig blød polstret og har det særlige Plus system til let betjening af ryglænet til hvileposition. Med et let tryk på den diskrete metalbøjle og ryggen skubbes uhindret tilbage, mens sædet forbliver stille.

Levering: 5-10 arbejdsdage

Magnum XXL otiumstol er fremstillet til meget overvægtige personer. Derfor er slummet i stolens sæde lavet specielt med henblik på en høj vægtfordeling. Denne stol er er testet og godkendt af Askov Højskoles slankehold og kan bære op til 300 kg.

Formspændt serie i et tidsløst design med hovedvægt på stor styrke, funktionalitet, brugervenlighed og høj siddekomfort. Udviklet til det hårde brug på kontrakmarkedet inden for hospitaler, plejehjem og hospice. Stellet er tappet, dyvlet og limet sammen, så man undgår at skulle efterspænde stolen og samtidig holder rene linjer for optimal rengøring. Stolen er lavet med minimum syninger og polstringer er lukket så der ikke suges fugt og bakterier.

Magnum XXL otiumstolen er med et stel af lakeret bøgetræ, og kan polstres både med stof eller kunstlæder. Ved bestilling finder vi sammen den farve og tekstiltype, der passer dit behov.

Leveringstid: ca. 5-6 uger

Anne stolen er en praktisk arbejdsstol med central bremse. Den er særlig velegnet til f.eks støtte i f.eks køkkenet, hvor den ikke fylder meget og derfor let kan komme ind til køkkenbordet. Anna bremsestol har benudskæring i sædet, som er fyldt med lækkert formstøbt koldskum. Det lave ryglæn på stolen giver ekstra støtte til lænd og ryg. Ergonomien altså helt i top.

Anna bremsestol kan indstilles i højden, , sædet kan indstilles med tip og ryglænet kan indstilles ind og ud og op-ned. På den måde kan du indstille stolen, så den passer perfekt til dig. Anna bremsestol er som udgangspunkt bremset når du sætter dig. Ønsker du at aktivere hjulene, trækker du i det røde håndtag under stolen. Når håndtaget slippes, er stolen atter bremset. på den måde undgås mange ulykker i en arbejdssituation - f.eks ved tømning af opvaskemaskine. En Anna bremsestol vil ikke glide væk under dig, når du bukker dig ned.

Leveringstid: 1-7 dage

Otium 1214 spisebordsstolen er en klassiker fra danske Schou Andersen. Den er særlig populær til ældre for dens høje kvalitet, komfort og styrke. Den er udformet på en måde, der er optimal for ældre brugere der har behov for støtte. Derfor står den også på mange plejehjem og andre institutioner landet over i dag.

Stellet er af solidt formspændt finér med armlæn der har et godt greb fortil, der er nemt at få fat i. Ryggen er ligeledes særdeles solid, og ryggrebet er både anvendeligt for pårørende eller plejepersonale, til at skubbe brugeren på plads. Men gør også at de ældre kan støtte sig til det uden på sigt at beskadige polstringen.

Ekspres levering: Medley Antracit grå 

Leveringstid bestillinger: ca. 4-6 uger

Super smart indendørs rollator i let design. Med denne rollator kan du nemt komme omkring, selv i mindre stuer og køkkener - og stadig føle dig sikker. Med de små praktiske hjul og den praktiske bakke med kurv under, kan du fragte kaffekoppen eller strikketøjet med dig rundt. 

Jaguar Supreme er med et praktisk bøjlehåndtag, så den også kan styres med en hånd. Under håndtaget findes bremsen, som låses ved et lille klik. Supreme modellen er med stel med træ look og hvid, samt fin bakke også i træ. Til dig der sætter pris på det naturlige design. 

Med rollatoren følger udover afsætningsbakke en aftagelig taske. Rollatoren bremser på 2 af de fire hjul. Den er produceret i letvægtsmaterialer og kører derfor ekstremt nemt, uden at virke ustabil. Den er dog kun beregnet til indendørs brug.

Jaguar Supreme bestilles direkte ved forhandler og sendes til dig i løbet af få dage. Du får dermed en billig fragt.

Leveringstid: 1-3 dage

Ayo spisebordsstolen er et flot stykke snedkerhåndværk kombineret med smukt nutidigt design og optimal funktionalitet.Stolen er designet af danske Friis & Moltkesog produceret af Schou Andersen møbelfabrik. Der er altså tale om kvalitet og design i topklasse.

Stolen er med et massivt træstel, med praktiske armlæn der giver god støtte når man skal op af stolen. Ayo spisebordsstol er produceret efter de bedste håndværks traditioner. Derfor er stellet tappet, dyvlet og limet sammen. På den måde undgår du at skulle efterspænde stolen, og de rene linjer i designet bevares.

Obs. Dette er en vare der bliver produceret på bestilling. Normal leveringstid er derfor ca. 6 uger.

Birgit bremsestol med armlæn er en ergonomisk og praktisk arbejdsstol, der egner sig til seniorer i ejet hjem. Sædet er udformet med praktisk benudskæring, så du får en god bredstillet arbejdsstilling med dine ben, og du nemt kan bevæge dig fra a til b. Birgit bremsestol har også en lavt ryglæn, der giver optimal støtte til lænd og ryg. Ryglænet kan både indstilles i højden, og ind og ud i ryggen. Med de solide armlæn på stolen, er der en god støtte, når du skal rejse og sætte dig. Armlæn kan også indstilles i højden.

En bremsestol som denne er suveræn i f.eks køkkenet som en fast støtte i dit arbejde. Bremsefunktionen gør at stolen altid stor fast, og kun ruller når du vælger det ved hjælp af håndtaget under stolen. Dette er med til at minimere fald ulykker.


Leveringstid; 1-7 dage

Rita otiumstol med sædeløft er en klassisk og komfortabel lænestol fra danske Hjort Knudsen. Denne otiumstol er monteret på et massivt træstel i flot olieret egetræ, der giver en dejlig varm glød. Men også sikrer en en stol der står solidt på alle fire ben. Sæde og ryg bygget op af formstøbt koldskum i topkvalitet, der holder formen i mange år. I sædet er desuden monteret topfjedre for ekstra god siddekomfort.

Kort sagt med Rita otiumstol får du en rigtig flot stol i god kvalitet, til en økonomisk pris. Har du brug for hjælp til at rejse dig, har stolen indbygget sædeløft funktion. Denne model er monteret med to motorer, der gør at ryglænet kan betjenes uafhængigt af sædeløftet.

Stolen her fås i antracitgrå polstring i det tekstil der hedder Whisper, som har en rar blød overflade. 

På Seniorkomfort lager i str. medium til hurtig levering

Birk Otiumstol med sædeløft er en af de mere prisbillige stole fra tyske Himolla. Firmaet har lavet lænestole og hvilestole i over 30 år og er kendt for særlig høj kvalitet. Denne stol er en af deres kampane modeller. Birk Otiumstol fås med stof- eller læder polstring i henholdsvis Grå granit slidstærk polyester og sort kvalitetslæder.  De to muligheder er lagervarer, der kan leveres hurtigt. Ønskes stolen i andre farver tager det 8-12 uger i produktion.

Denne komfortable otiumstol har indbygget sædeløft samt praktisk fodstøtte. Den fås med 2 eller 2 motorer. Vælger du en stol med kun 1 motor, er der få knapper at betjene, og stoles funktioner foregår i en glidende bevægelse. Med 2 motorer har du mulighed for at indstille ryglæn og fodstøtte uafhængig af hinanden, der er dog flere knapper på betjeningen.

Leveringstid: 5-10 hverdage

OUTLET priser - kun så længe lager haves

Ayo M spisebordsstolen har med sit flotte moderne udtryk og gode siddekomfort mange forskellige anvendelses muligheder. Den kan både bruges som spisebordsstol, møde-/eller konferencestol eller som det første du møder i venteværelset.

Ayo M er solidt og grundigt snedkerarbejde efter stolte danske traditioner. Friis & Molltke har formået at skabe smukt design i symbiose med optimal funktionalitet. En stol med kvalitet og design i topklasse.

Stolen er med et massivt træstel, med praktiske armlæn der giver god støtte når man skal op af stolen. De solide armlæn er tappet, dyvlet og limet sammen, det giver en stol der holder en menneskealder.

Obs. Dette er en vare der bliver produceret på bestilling. Normal leveringstid er derfor ca. 6 uger.

Knud bremsestol med højt ryglæn er en ergonomisk arbejdsstol i høj kvalitet. Den er udstyret med et lækkert komfortabelt formstøbt sæde, der giver støtte og har afrundet forkant. Den specielle runde kant sikrer at der ikke lukkes for blodomløbet til fødder og ben.

Sædet kan desuden skråtstilles. Knud bremsestol har et lækkert ryglæn, der giver god støtte og nemt kan indstilles ud og ind, samt op og ned. Positionsarmlæn, der er nem at indstille i højde. Knud Bremsestol fylder ikke så meget og syner ikke af en “handicap”  stol.

Denne stol er automatisk bremset, når du sætter dig på den.  Når du trækker i det lille håndtag under sædet, så låses hjulene op, og du kan køre med stolen. Når håndtaget slippes, er hjulene atter låst. Dermed undgås mange ulykker i hjemmet. Eks. hvis man bukker sig ned og skal tage noget i opvaskemaskinen, så ER stolen bremset og glider ikke bagud.

Leveringstid 1-7 dage

Wave hvilestol er en utrolig smuk og elegant stol - i et design udover det sædvanlige. Vælger du Wave stolen som din næste hvilestol, får du et lille kunstværk der lyser op i din stue.

Wave hvilestol er her flot polstret i med Batick læder, der er en let overfladebehandlet læder, der gør den let at rengøre. Du kan vælge forskellige farver i denne læder. Stolen kan vælges med en skal af enten Lyst træ eller egetræ, og monteres på kromfod eller rund træsokkel - alt efter smag.

Wave hvilestol er udstyret med det populære plus gas-fjedersystem til let betjening af ryglænet til hvileposition. det betjenes ved hjælp af diskret krom håndtag i sen.

Leveringstid: 5-6 uger

På tilbud!

Himolla model 6061

Denne slanke og strømlinede otiumstol fra Himolla er en særdeles lækker og moderne seniorstol. Den er til dig der gerne vil have et hjælpemiddel, der også må se godt ud i stuen. Stolen kommer med 2 indbyggede motorer, så du kan få den optimale siddestilling. Ryglæn der kan lægges ned samt fodstøtte - og selvfølgelig det indbyggede sædeløft. 

Denne model er med sort kvalitetslæder fra Himolla, og med sort stjernefod eller rund sort sokkel.

Vi kan tilbyde denne lækre stol til særlig Outlet pris

Obs. Kun indtil lager haves

Otium 6013 spisebordsstol fra Schou Andersen møbelfabrik er en let og klassisk stol. Den har et spinkelt men solidt stel i massivt bøgetræ, med polstret sæde og fin lav tremmeryg. Ligesom andre spisebordsstole fra denne møbelproducent kan den holde til en vægt på 120 kg. Stellet er i massiv formspændt finér og sædet også af polstret krydsfinér.

Otium 6013 spisebordsstol kan stables og er derfor også velegnet til f.eks forsamlingshuse eller festsale. Komforten er i top og den holder til hyppig brug og rengøring. Stolen kan polstres i et væld af forskellige tekstiler alt efter behov. Vi har her på siden givet et par alternativer - enten i Polyester eller uld.

Obs. Dette er en vare der bliver produceret på bestilling. Normal leveringstid er derfor ca. 6 uger.

William drejestol med sædeløft er en flot og moderne otiumstol og hjælpemiddel i ét. Gemt bag det flotte ydre gemmer der sig hele to motorer, der hver især betjener sædeløft, samt ryglæn og fodstøtte. Det hele sker let og gnidningsløst, ved hjælp af den brugervenlige touch fjernbetjening i sidelommen. Når Williams løftefunktion ikke er i brug, kan den almindelige drejefunktion bruges. Men så snart opstigningen starter vil denne af sikkerhedsmæssige årsager låses. 

William drejestol med sædeløft er en dejlig komfortabel stol, der er suveræn som hvile og tv-stol. Den er polstret med ægte semi anilin læder, der tåler en fugtigt klud ved spild. Stolen er polstret med fast koldskum, der holder formen, og så er den monteret på smart børstet stål sokkel.

Leveringstid: 5-10 hverdage


Vælge farve her:

William drejestol med sædeløft er en flot og moderne otiumstol og hjælpemiddel i ét. Gemt bag det flotte ydre gemmer der sig hele to motorer, der hver især betjener sædeløft, samt ryglæn og fodstøtte. Det hele sker let og gnidningsløst, ved hjælp af den brugervenlige touch fjernbetjening i sidelommen. Når Williams løftefunktion ikke er i brug, kan den almindelige drejefunktion bruges. Men så snart opstigningen starter vil denne af sikkerhedsmæssige årsager låses. 

William drejestol med sædeløft er en dejlig komfortabel stol, der er suveræn som hvile og tv-stol. Denne model af stolen er den prisbillige variant, hvor der er polstret med standard læder på fronterne og pvc på sider og bag. Stolen er polstret med fast koldskum, der holder formen, og så er den monteret på smart børstet stål sokkel.

På Seniorkomfort lager til hurtig levering

Leveringstid: 5-10 arbejdsdage

En rigtig lækker og stilig lænestol fra danske Nordic C. Daytona lænestolen er polstret i høj kvalitet læder, og fås i mange forskellige farver. Foden er sort krom fod, men fås også i andre varianter hvis ønsket.

Daytona shell er monteret på en flot tyk egetræs skal, her wenge bejdset. En flot kombination af materialer, der giver et moderne udtryk. Træ skallen kan også vælges i ubehandlet eller oliebehandlet egetræ. Fodkrydset er på denne model i sort krom.

Daytona Shell lænestolen har en fantastisk siddekomfort, med et sæde og ryg der er bygget op med komfortabel koldskum. Stolen er en drejestol, hvor ryglænet kan lægges ned ved hjælp af smart gaspatron. Det giver en let og glidende bevægelse.

Leveringstid: 5-8 uger


William drejestol med sædeløft er den moderne otiumstol.

Her får du både en smart stol på praktisk drejefod, en komfortabel hvilestol og et fantastisk hjælpemiddel. William stolen er monteret med to motorer, så du kan indstille ryglænets hældning uafhængigt af fodstøttens vinkel. På betjeningen har du også en smart 'nulstillings knap' der ved et enkelt tryk, bringer stolen tilbage i startposition.

Når Williams løftefunktion ikke er i brug, kan den almindelige drejefunktion bruges. Men så snart opstigningen starter vil denne af sikkerhedsmæssige årsager låses. William drejestol med sædeløft er en dejlig komfortabel stol, der er suveræn som hvile og tv-stol. Denne model er polstret med slidstærk polyester stof i flot antracit grå, som passer ind i de fleste hjem.

Stolen er polstret med fast koldskum, der holder formen, og så er den monteret på smart børstet stål sokkel.

1. stk. på seniorkomfort lager til omgående levering:

Leveringstid: 5-10 arbejdsdage

Atene otiumstol en rigtig lækker og blød stol med mange praktiske funktioner. Dels er det en fantastiske hvile-/tv stol, hvor du med enkle tryk på betjeningen kan lægge ryggen tilbage, og få fødderne op. Til dig der har svært ved at rejse dig fra stolen, er der også indbygget hjælpemiddel i form af sædeløft. 

Antene er en rigt god stol til en økonomisk pris. Den er produceret i Italien på en anderkendt fabrik, med fokus på høj kvalitet. Sæde og ryg er polstret med dejlig tyk og blød koldskum, der giver en god støtte og holder formen. Du kan vælge Atene betrukket enten med antracitgrå polyesterstof eller en flot sort læder. Stolen fås både med 1 eller 2 motorer. Vælger du 1 motor har du kun to knapper at betjene, og stolens funktioner foregår i en glidende bevægelse. Med to motorer, er der fire knapper, men du kan til gengæld indstille ryglænet uafhængigt af fodstøtte. 

Denne otiumstol er bestemt et godt tilbud, og så bliver de lagerført i alle varianter i Danmark til super hurtig levering. Vil du gerne prøve stolen - står den i vores Showromm i Slagelse. Se mere her

Levering: 5-10 hverdage

På tilbud!

Alberte er en skøn og super komfortabel otiumstol i høj tysk kvalitet. Stolen er med fodstøtte og elektrisk sædeløft. der hjælper dig op af stolen. Den er derfor et fantastisk hjælpemiddel, og en hvilestol i et.

Denne otiumstol fås i 2 forskellige størrelser og med let betjening ved hjælp af 1 motor. Det gør at stolens bevægelser afløser hinanden i en glidende bevægelse. Der er 2 knapper - op og ned. Den ene vej foldes fodklappen ud, derefter lænes ryglæn tilbage - på den anden lænses ryglæn og i ret stilling, fodklap foldes ind og sædeløft sætter i gang. Let og enkelt. 

Alberte otiumstol med sædeløft er i et lækkert moderne design, uden at gå på kompromis med komforten. Den er fremstillet af høj kvalitet koldskum, der ikke mister formen og en rengøringsvenlig læder.

Denne stol bliver lagerført i Danmark, og kan derfor leveres hurtigt.

På seniorkomfort lager til omgående levering:

2. stk. Størrelse Small 

1. stk. størrelse Large  

Sorø otiumstol med sædeløft er en af de mest solgte stole i sortimentet. Netop fordi du får den sammen gode komfort - og lidt ekstra hjælp i hverdagen med det indbyggede sædeløft. 

Stolens funktionalitet er fint gemt væk under stolens sæde, og ligner derfor en helt almindelig hvilestol. Men ved hjælp af den elektriske motor og håndbetjening.

Nordic C der producerer denne stol har valgt at lagerfører følgende farvekombinationer af stolen. Det vil sige, de står på lager i DK klar til levering. Ønskes der en helt anden farve, er det også muligt, da Nordic C har et stort sortiment af tekstiler til betrækket, samt også
flere stel farver. Det vil så være en bestillingsvare, der tager noget længere at levere. 

 Levering: 5-10 hverdage

Rita otiumstol med sædeløft er en elegant og stilren hvilestol fra danske Hjort Knudsen. Denne model er polstret med lækker sort semianilin læder, der er praktisk at rengøre og særdeles slidstærk. Stolen er monteret på flot stel i olieret egetræ, der giver træet en dejlig varm glød. 

Rita otiumstol med sædeløft har en god brugervenlig elektrisk betjening til både ryglænets hældning samt sædeløftet. Desuden har den både på højre og venstre side en lomme til opbevaring af betjeningen når den ikke bruges. på den måde kan stolen både bruges om du er højrehåndet eller venstrehåndet.

Stolen er bygget op med solid formstøbt formskum over elastikfjedre, der giver en god siddekomfort. Det rette ryglæn giver derudover en god støtte i ryg og læn, til dig der døjer med rygproblemer.


Kan prøves i Showroom

Leveringstid 7-8 uger

Løkken otiumstol er en enkel og smuk stol i rene linier. Stolen er bygget op på et stel af massivt træ, der fås i natur med lak. ubehandlet eller med flot egetræ. 

Løkken stolen har et let kurvet ryglæn der giver en god støtte i lænden. Har du brug for at hvile, lægges ryglænet tilbage ved let skub med kroppen. For at give ekstra komfort, medfølger en dejlig nakkepude. 

Leveringstid: OBS grundet efterslæb fra Covid 19 har alle stole p.t 5-8 uger leveringstid.

Stella er en meget solid otiumstol i XXl størrelse, der kan løfte op til 250 kg. Denne løftestol er i særdeles høj kvalitet, med forstærket stålstel og ekstra bred sædebredde på 61 cm. 


Stella xxl otiumstol er polstret i lækker slidstærk sort læder, der let kan tørres over med en våd klud ved spild. Den har 3 motorer indbygget til betjening af ryglæn, sædeløft samt individuel indstilling af fodstøtte. Men derudover får du her en XXl stol i suveræn kvalitet, med en komfort der ikke måler sig med mange andre stole. Stolens enorme siddekomfort skyldes også dens indre, der er bygget op med formstøbt elastisk i top kvalitet.

Denne stol har ikke mindre en 3 motorer, så den er rustet til at kunne løfte op til 250 kg.

Stella XXL otiumstol er ikke bare et fantastisk hjælpemiddel, men også en fantastisk hvilestol til de lidt tungere brugere.

Leveringstid: 5-10 hverdage 

Skagen otiumstol er en flot stol i tidsløst design. Den er særdeles velegnet som ældre stol, til dig der har behov for god støtte og komfort. 

Denne model af Skagen otiumstol er polstret i lækker læder i høj kvalitet, og kan derfor let passes ind sammen med dine andre møbler. Stolen kan også polstres i andre flotte læderfarver. 

Stolen har hvilefunktion i ryglænet, der aktiveres ved skub i ryggen. Lækker blød nakkepude følger med stolen.

Leveringstid: ca. 6-8 uger

På tilbud!

Anton otiumstol med sædeløft fra tyske Himolla er en stol med særdeles høj siddekomfort. Denne stol har et ryglæn med en støbt skal af superblød koldskum, der former sig om ryggen. Ryglænet har en god højde, så det støtter både ryg og nakke.

Denne hvilestol er med 2 motorer, hvilket betyder at du kan indstille ryglæn og fodstøtte uafhængigt af hinanden. På den måde kan du få den siddeposition der passer præcis til dig og dit behov. Anton otiumstolen kan fås polstret med høj kvalitet semi anilin læder eller stofpolstring i slidstærk Bodyflux. Denne tekstil er kendt for at være særdeles slidstærk samt. 

Udover at være en rigtig god tv-/ og hvilestol er Anton og dit daglige hjælpemiddel. Den integrerede sædeløft hjælper dig med både at komme op af stolen, og let sætte dig igen.

Leveringstid: 1-7 dage

Obs. Kun indtil lager haves

Blokhus otiumstol er en solid og god stol i stel af massivt træ. Så en rigtig møbel snedker stol. Det massive træ giver et mere luksuriøst udseende end stole i formspændt finér, og et mere naturligt look. Det massive træ gør også stolen utrolig solid og stabil.

Desuden kan du let kan slibe eventuelle skrammer og hakker væk på det massive træstel. Med denne stol får du altså et møbel der kan holde i generationer.

Leveringstid:  8-12 uger

I denne 2120 serie fra Schou Andersen møbelfabrik er der lagt vægt på at skabe et flot retro look. Men også at skabe en otiumstol med stor styrke, funktionalitet og brugervenlighed. Kvalitet og høj siddekomfort i særklasse.

Stolen er produceret med klassiske håndværks traditioner, og er derfor både tapet, dyvlet og limet sammen. Denne grundighed gør at stolen både egner sig til mange års brug i hjemmet, men også klarer sig rigtigt godt på plejehjem, hospitaler eller andre institutioner.

Otiumstol 2120SJ er med glidefunktion i ryglæn og sæde. Det betyder, at ryglæn tippes bagud samtidigt med at sæde glider let fremad. Glidefunktionen reguleres trinløst, og fungerer ved påvirkning af brugeres kropsvægt. Ryglænet kan derefter låses i den ønskede position.

OBS: Denne stol er en bestillingsvare fra Schou Andersen møbelfabrik. Den kan polstres i mange forskellige typer tekstiler og kunstlæder.

Leveringstid: ca. 6 uger

Sorø otiumstol med sædeløft er en af den mest sælgende stol i Tradition sortimentet. Stolen har samme komfort som de andre stole i serien, men har både ryglæn der kan ligges ned, og ekstra elektrisk sæde-løft funktion. Denne funktion er diskret skjult under sædet, og betjenes via brugervenlig håndbetjening med spiral-ledning.

Når funktionen aktiveres er det blot sædet det løftes og tippes langsomt fremover. På den måde kommer du let op ad stolen, og bliver hjulpet igen når du skal sætte dig. 

Denne model af Sorø otiumstol m. sædeløft er polstret i lækker slidstærk læder på alle fronter og pvc på bagsiden. Dette giver den et flot og eksklusivt look og er samtidigt meget praktisk at rengøre.

1. stk. på Senior komfort lager til hurtig levering. 

Normal leveringstid:  5-10 arbejdsdage

På tilbud!

Få tilbage på lager til Kampagnepris

Frida otiumstol med sædeløft er en komfortabel og lækker stol i høj tysk kvalitet. Den er polstret med fyldig formstøbt koldskum i sæde og ryg, der ikke mister pusten - men holder formen i mange år. Stolen er med 2 motorer indbygget, der giver mulighed for at justere sæde og fodstøtte uafhængigt af hinanden.

Frida er med indbygget sædeløft, der giver dig mulighed for lettere komme op af stolen - og sætte dig i den. På den måde er denne stol også et suverænt hjælpemiddel. Stolen fås enten med en slidstærk og flot læder, der let rengøres med en fugtig klud. Kan du bedre lide en stofpolstring, kan den også bestilles i den specielle Bodyflux tekstil i granit. Denne polstring har den særlige effekt, at den holder på varmen selv på kolde dage.

Leveringstid: 1-7 dage

OUTLET priser - kun så længe lager haves

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk